Stort kampanjeprogram for 2008

I 2008 planlegger Rune Edvardsen og hans team konsertkorstog i en rekke land i 3 verdensdeler.

Allerede 21. februar drar Rune Edvardsen sammen med et større reisefølge fra Norge for å holde 2 musikk-kampanjer i byene Guntur og Kakinada i India. Begge byene har en befolkning på rundt en million mennesker.

Guntur er en stor universitetsby med studenter fra hele landet. Folk i byen har praktisert en fredelig hinduisme og Guntur-regionen er kjent for å ha en plass for alle religioner, kaster, sekter og trosbekjennelser. En av Israels tapte stammer, Bene Ephraim, har også et nærvær i byen med en jødisk synagoge. De få kristne i byen og muslimene er også kjent for å leve i fredelig sameksistens, men det finnes allikevel lover mot aktiv evangelisering som har rammet lokalbefolkningen med arrestasjoner.

Kakinada derimot er en travel kystby ved Bengalbukta som er spesielt kjent for sin store gjødselindustri. Den siste tiden er den også blitt en viktig havn for olje og gassindustrien. Byen er hovedsakelig hindu, men det er også et stort antall muslimer i byen. Tross den lave andelen kristne, er kristendommen nå en religion i vekst, i følge byens webside.
Dette blir Rune Edvardsens 13. og 14. kampanje i India siden 2002. De første 12 kampanjene har startet en stor ungdomsvekkelse der to til tre hundre tusen hindu-ungdom er kommet til tro, og 120 nye menigheter er plantet for å ta hånd om de nye Jesustroende.
Høsten 2008 planlegger Rune Edvardsen kampanjer til Surabaya og Bandung i Indonesia, og i Thailand og Kongo i november.

Aril Edvardsen går også et travelt år i møte med planer om 3-4 vennskapskorstog i  Russland, Abkhasia og på muslimske Zanzibar i Øst-Afrika.

Ønsker du å støtte disse kampanjene med en gave kan du klikke her. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter