Fossil av en kjempeskorpion

I 2008 planlegger Rune Edvardsen og hans team konsertkorstog i en rekke land i 3 verdensdeler.

SE VIDEO!

Funn av kjempefossiler er med på å bekrefte teorien om at dyr og mennesker vokste seg større og levde lengre før storflommen på grunn av høyere oksygennivå i atmosfæren.

Oppdagelsen av fossilet av en kjempeklo fra en gammel skorpion indikerer at i live ville den ha vært mellom 2-2,5 meter lang, altså mye større enn en gjennomsnittlig mann.

Dette funnet og andre funn, som ble gjort nær Prum i Tyskland, av Markus Poschmann og geologer fra Universitet i Bristol, skal være 390 millioner år gamle, og at edderkopper, insekter, krabber og andre lignende skapninger var mye større i fortiden enn før antatt.

Dr. Simon Braddy fra Earth Science-fakultetet ved Universitetet i Bristol, medforfatter av en artikkel om dette funnet, sier: ”Dette er en fantastisk oppdagelse. Vi har vært kjent en stund nå med enorme fossiler av monstertusenbein, superstore skorpioner, kolossale kakkelakker, og kjempestore øyenstikkere. Men vi har inntil nå ikke forstått akkurat hvor store noen av disse eldgamle uhyggelige dyrene var”.

Forskningen er publisert på nettet i Royal Society’s tidsskrift ”Biology Letters” Kloen er fra sjøskorpionen Jaekelopterus rhenaniae.

Noen geologer mener at kjempeleddyrene utviklet seg på grunn av et høyere trykk av oksygen i atmosfæren som fantes tidligere.

”Det finnes ingen enkel forklaring”, sier Dr. Braddy.

”Hvis mengden av oksygen i atmosfæren plutselig økte, ville det ikke bety at alle insekter ville bli større”.

Men Aril Edvardsen mener at dette er feil fordi slike dyr hadde lang levetid før Storflommen.
Han har skrevet om dette fenomenet i sin bokserie om arkeologi og forhistorie i 4 binds serien om ”Solgudens Autostrada”.  Der viser han til at forskning påviser at oksygennivået i atmosfæren og lufttrykket var langt høyere før Storflommen, og dette førte til at mindre radioaktive nedbrytende stråler trengte igjennom. Derfor fikk mennesker og dyr høy levealder, og mange av dyrene som ikke slutter å vokse, ble enormt store.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter