Pål Pedersen til Troens Bevis

Pål Pedersen er engasjert av Troens Bevis Verdens Evangelisering for å reise som evangelist til norske menigheter. Rune Edvardsen er glad for å ha Pedersen med på teamet Pedersen var pastor på Youth Planet under fjorårets stevne

– Hvorfor kjøre gressklipper når man kan være med i skurtreskeren? Jeg gleder meg virkelig til å være med i et arbeid som generer mye mer frukt enn det jeg klarer å få til alene, sier Pål Pedersen (42), som siden 1996 har drevet evangeliseringsarbeid gjennom sin egen virksomhet ”Revival International”. Han har også undervist i kommunikasjon og motivasjon for det private næringslivet.

Pedersen kom til Sarons Dal for første gang da han i fjor ble invitert til å tale på ungdomsfestivalen JTN og som pastor for Youth Planet under sommerstevnet.

Selv har han røtter i pinsebevegelsen i Norge. Som tenåring gikk han bort fra barnetroen, men kom tilbake etter et personlig møte med Jesus som 25 åring. Da hadde han rukket å være fire år i det norsk forsvaret og hadde også jobbet som dørvakt i Oslo.

-Jeg pleier å si at etter at jeg ble frelst tok det meg 14 dager før jeg oppdaget hva som virkelig hadde skjedd. Jeg kunne ikke forstå at jeg ikke hadde hørt om forskjellen på religion og et personlig forhold til Jesus, og fra da av begynte jeg selv å fortelle dette til alle som ville høre, sier han.

– Glad for å ha Pål på teamet

– Det er flott å ha en mann som Pål med på teamet her i Sarons Dal, sier daglig leder Rune Edvardsen. Han har hatt en stor tjeneste i flere år i Norge, og at han nå blir med oss i Troens Bevis for å reise enda flere partnere for misjon er vi veldig glade for.

Pål Pedersen kommer ikke tomhendt til Troens Bevis og har de beste skussmål fra flere av landets menigheter.

Pål har en stor evne til å kommunisere med mennesker i ulike aldre. Han formidler budskapet sitt på en enkel og utradisjonell måte, samtidig som han selv praktiserer det han forkynner.
Jeg håper at Pål i framtiden vil få en økende innflytelse blant folk flest, fordi jeg mener at han kan formidle budskapet Norge trenger på en veldig aktuell måte. Vår menighet planlegger å invitere Pål til videre samarbeid på det indre Østlandet
.”

– Arne Smedstuen, Pastor i Sentrumkirken i Gjøvik.

Klar for nye invitasjoner

Pedersen forstetter som før med å ta imot invitasjoner til å tale på søndagsmøter, ungdomsmøter og kampanjer, men i tillegg kommer han også til å fortelle om arbeidet til Troens Bevis Verdens Evangelisering. Slik håper han å kunne motivere en helt ny misjonsgenerasjon til å reise seg i landets forsamlinger.

-Jeg har alltid noen langsiktige bookinger, men det er ikke problem med å få plass til nye møter i nærmeste fremtid, forsikrer han.

Ønsker du å ha Pål Pedersen på besøk i menigheten din, kan du ringe til Troens Bevis på tlf. 38 35 75 00 eller sende en e-post til: [email protected]Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter