Rekordstor seer respons på kanalen i mai

I mai måned var det til sammen 7881 arabiske seere som kontaktet oppfølgingskontoret i Stockholm etter å ha sett på Troens Bevis sin satellitt kanal i mai.

 

– Aldri før har vi hatt så mange seere som har kontaktet kanalen i løpet av en måned, sier Barty Shokralla, leder for Miracle Channel. 

Gjennomsnittet har den siste tiden ligget på tre til fire tusen seer-respons hver måned, men det er tydelig at det er ett sterkt økende antall muslimer i den arabiske verden som kontakter kanalen. Da Sheik Al Quatanni gikk ut på den arabiske tv kanalen Al Jazeera og sa at 16 000 muslimer kommer til Kristus hver dag, skapte det stor oppstandelse. Han legger mye av skylden for den økende interessen for evangeliet på de kristne tv kanalene.
Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal har vært på lufta siden 1997.  Kanalen har de siste årene opplevd en dramatisk økning i antall seere som tar kontakt. Det er uten tvil en økende interesse for evangeliet i muslimske land. Vekkelsen i disse områdene skjer ikke på tradisjonelt vis der folk kommer til møter, men i hjemmene der folk ser på satellitt Tv i ro og fred.

Mange av seerne gir utrykk for at de er oppgitt over tilstanden i sine egne land. Det er tydelig at mange av dem er dypt religiøse og har en stor åndelig lengsel som ikke blir tilfredsstilt i deres eget system.

Ett eksempel er Haider fra Iraq som sendte denne e-posten til Miracle kanalen i mai:
”Jeg er en ung muslimsk mann fra Bagdad og jeg har valgt å følge Kristus som er Veien og Gaven til oss. Jeg hater hvordan folk her kriger og dreper. Dette er ikke Guds vei.”

Fawzia fra Jordan skriver:
”Jeg takker dere fordi jeg led under mange ting men da jeg begynte å se på kanalen deres fikk jeg svarene. Dere har hjulpet meg veldig mye og livet mitt er forandret.”

Men det er også arabere i Europa som ser på kanalen, slik som Mervat:
”Venner; så herlige programmene deres er, spesielt serien ”The Rest of the Story”. Vi bor i ett land i Europa og vi og barna våre har stort behov for programmene deres. Jeg trenger virkelig rådgivning.”

De fleste av seerne som kontakter oss kommer fra Gulf området, deretter kommer Europa, Midtøsten og Nord Afrika. I tillegg kommer alle som ser på kanalen over internett i andre verdensdeler.

Miracle-kanalen er i stort behov av flere faste støttepartnere. Hele kanalen blir drevet at frivillige gaver til misjonen. Vil du være med og gi en gave eller bli en fast støttepartner kan du klikke her eller sende en mail til [email protected].Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter