Stort Folkemøte og Fredskonferanse i Tønsberg

Denne helgen holder Aril Edvardsen muslimsk-kristen lederkonferanse i Tønsberg som følges opp av ett stort folkemøte i Eikhallen søndag kveld.

Hensikten med den muslimsk-kristne lederkonferansen i Tønsberg lørdag 21. juni er å påvirke deltagerne til å signalisere til sine lands myndigheter om å si nei til masseutryddelses våpen, og å skape fred og harmoni mellom ulike religiøse og etniske grupperinger, samt å respektere og praktisere menneskerettighetene.

Organisatorene håper også at fredskonferansen skal bidra til integrerings prossessen av de ulike religiøse og etniske grupper i Norge, med gjensidig respekt mellom norske kristne og det sekulære Norge, og innvandrere og de nye landsmenn.

Det er håp om at flere imamer og muslimske ledere fra Østlandet vil delta sammen med kristne ledere i samme område. Blant hovedtalerne er Dr. Sheikh Abdul Hafeez Malik fra Mekka, og Stor Imam i Pakistans mest berømte moske, Abdul Khabir Azad. Fra norsk side deltar blant annet Olav Fykse Tveit, generalsekretær i Mellomkirkelig Råd, og evangelist Aril Edvardsen.

Konferansen, som starter kl. 10:00 i Samfunnshallen, vegg i vegg med Eikhallen, er åpen for alle. Lørdagen avsluttes med at alle gjester deltar i det muslimske arrangementet i moskeen i Tønsberg kl. 17.00, og søndagen avsluttes med at alle deltar som gjester i Aril Edvardsens Folkemøte i Eikhallen kl. 18.00.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter