Misjonsskolen går videre i samme ånd og visjon

Det er gått over 40 år siden misjonsinstituttet som har utdannet 2000 vitner ble startet i Sarons Dal. Skolen får nå nye frontfigurer idet Stephan og Anne Christiansen overtar ledelsen.

Av Stephan Christiansen

Min kone Anne og jeg har hatt gleden av å stå sammen med Aril Edvardsen og Troens Bevis gjennom snart 10 år, og vi har en stor respekt for det arbeidet som utføres for å gi evangeliet til verdens unådde folkeslag. Overgivelsen til misjonsbefalingen er forbilledlig, pionervirksomheten er banebrytende og resultatene grensesprengende.

Derfor er det med både stor glede og ydmykhet at vi nå tar over stafettpinnen for Troens Bevis Bibel og Misjonsinstitutt. Skolen skal fortsette ut i fra grunnleggerens ånd og visjon, og det er vår tro og vår bønn at den skal få fortsette å bære frukt i mange år framover.

Fordi forutsetningene for videre drift i Kvinesdal ikke er til stede, arbeides det nå med å flytte skolen til Oslo. Når de formelle godkjenninger for dette foreligger er i skrivende stund ikke klart, så det kan være aktuelt med en overgangsordning. Uansett vil Troens Bevis Bibel og Misjonsinstitutt, som er en egen stiftelse, fortsette videre i henhold til de godkjenninger og læreplaner som er utarbeidet. Flyttingen og et nytt lederskap innebærer samtidig et helt nytt kapittel TBBMI’s historie. Skolen vil bli knyttet opp til det pulserende og ekspansive miljø som Jesus Huset i Oslo allerede rommer. Her finnes menigheten Jesus Church, misjonsorganisasjonen Jesus Revolution, Jesus Kvinner og skole- og studentarbeidet Ny Generasjon allerede representert, og her vil Troens Bevis Bibel og Misjons Institutt passe godt inn!

Det er et miljø som preges av pionerånd, bønn, misjon, evangelisering, ledertrening og nybrottsarbeid i mange former. Dette vil de framtidige elevene nyte godt av.
Det flyter nok ingen vakker elv forbi våre snart 400 år gamle ærverdige lokaler, men i kvartalene rundt Jesus Huset, som ligger kun 400 meter fra Karl Johans gate, er det strie strømmer av mennesker fra alle verdenshjørner!

Med den rike historie og arv som Troens Bevis Bibel og Misjonsinstitutt er en bærer av, kombinert med det åndelige miljø som Jesus Husets mange virksomheter representerer, er jeg overbevist om at forutsetningene for å fostre fram en ny generasjon av pionerer, menighetsbyggere, ledere, misjonærer, evangelister, pastorer, ungdomsarbeidere og pasjonsfylte etterfølgere av Jesus Kristus så absolutt er til stede!    

Derfor har vi gleden av å ønske TBBMI’s kull nr. 41 velkommen denne høsten. Vi gleder oss til å trene deg, undervise deg, inspirere og utfordre deg til å leve det livet Gud har kalt deg til, og utgjøre en forandring for Guds rike i din generasjon.

Velkommen!



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter