Bra loppemarked til inntekt for Dina Stiftelsen

Et vellykket loppemarket i Sarons DalHhallen søndag ettermiddag fikk inn 17,000 kroner til Dina Stiftelsen. Pengene går umiddelbart til utvidelsen av Dinasenteret i Kongo som skal ta imot 70 ekstra jenter.

 

Det var god respons på oppropet om lopper til loppemarkedet som ble holdt i Sarons Dal siste dagen til Utvandrerfestivalen i Kvinesdal. Allerede før dørene til loppemarkedet ble åpnet kl.16:00 var det lange køer som ventet på å få komme inn og handle. 
Gamle og nye ting forsvant fort fra bordene, og til sammen ble det handlet for 17 000 kroner.

– Dette er virkelig kjærkomne midler som går rett til utvidelsen vi gjør på Dinasenteret i Kongo. Det er allerede kjøpt inn to nye tomter der det skal bygges nytt for at senteret skal øke kapasiteten med 70 nye plasser fra 50 til 120, forteller Helge Flatøy.

Slik det er nå er senteret helt overfylt og ca. 30 jenter sover i køyesenger inne i matsalen.

Helge Flatøy leder ett arbeidsteam med nordmenn som reiser ned til Kongo fra 16.-31. august for å hjelpe til med å bygge de nye boligene.

-Vi har ennå plass til en jente og en gutt om det er flere som vil være med på turen, sier Flatøy.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter