Ba for de omkomnes familier og de skadde på åpningsmøtet

Åpningsmøtet i Sarons Dal begynte med bønn for de omkomnes familier og de som er alvorlig skadde etter den tragiske ulykken på Norway Rock Festival i Kvinesdal bare timer tidligere.

Selv om det var godt med mennesker i Sarons Dal hallen under åpningsmøtet på sommerstevnet i Sarons Dal lørdag kveld, var det en tydelig dempet stemning.

Nyheten om dødsfallene bare ett par kilometer unna på Rockefestivalen har kommet som ett sjokk på alle i Kvinesdal.

Det første Aril Edvardsen gjorde da han kom opp på scenen var å be alle reise seg mens han ba en bønn for de døde, familiene til de omkomne og for dem som er alvorlig skadde etter tragedien i leiren til Rocke Festivalen.

– Det er jo en grusom tragedie. Vi har selv mistet datteren vår i en motorsykkel ulykke, så vi vet hva det vil si å miste noen. Det er imot all natur at de unge dør før de eldre, sier Aril Edvardsen rett etter møtet.

Da Aril og Kari Edvardsen får høre at det var de unge foreldrene til 3 små barn som omkom blir de helt stille mens øynene fylles med tårer.

– Jeg vil også ta med at vi ber for festivalledelsen. Dette er jo også en forferdelig tragedie for dem selv om de er helt uskyldige i det som har skjedd.

Aril Edvardsen fullførte ellers kveldens tale der han fortalte om mennesker han har møtt som har forandret nasjoner. Mer om denne talen kommer i morgen. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter