Yonggi Cho takknemlig for at Rune Edvardsen tar opp arven etter sin far

Det ble et sterkt møte mellom Rune Edvardsen og pastor David Yonggi Cho i Sør-Koreas hovedstad Seoul onsdag. Cho og Aril Edvardsen var nære venner, og pastoren i verdens største menighet uttrykte takknemlighet for at Arils sønn bringer Troens Bevis videre etter sin fars død.

Pastor David Yonggi Cho fortalte at han hadde mottatt meldingen om Aril Edvardsens død med sjokk og vantro. De to utviklet ett nært vennskap gjennom flere tiår, og satt sammen i styret for kirkevekstforumet Church Growth International. Cho var glad for at Rune nå ville representere Troens Bevis videre i dette arbeidet.

Invitert til sommerstevnet

David Yonggi Cho er grunnlegger av Yoido Full Gospel Church i Sør-Korea, en menighet med 850 000 medlemmer. Han har på grunn av sviktende helse redusert sin reisevirksomhet de siste par årene, men lovte å vurdere Rune Edvardsens invitasjon til å delta på sommerstevnet i Sarons Dal til neste år.

Han utrykte også glede over Rune Edvardsen engasjement for å nå nye folkegrupper med evangeliet om Jesus i Afrika og Asia. Han var spesielt glad for Runes planer for Indonesia de neste årene. Møtet ble avsluttet med en bønn for felles mål om evangeliets framgang over hele verden.

Les mer om møtet i neste nummer av Troens Bevis. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter