Kringkaster daglig bønn for krigsofrene i Gaza og Israel

Troens Bevis sin arabiske satellittkanal kringkaster bønn for alle ofrene i konflikten mellom Hamas og Israel.

 

-Vi ber spesielt om at Gud vil vise sin mektige hånd og gi lindring til de tusener som er blitt skadet, og for alle som har mistet familiemedlemmer eller slektninger under denne konflikten, sier daglig leder for Miracle-kanalen, Barty Shokralla.

Dette er ikke første gang at Miracle-kanalen har kunnet bruke Tv til å be for områder og mennesker i krise.
Da krigen i Irak begynte i 2003, sendte kanalen også bønner for det irakiske folket direkte fra Tv studio i Sarons Dal. I 2006 begynte kanalen å lage bønner satt sammen med musikk og bilder for forskjellige arabiske land, deriblant Irak, Egypt og Midtøsten.
En kvinnelig seer i Irak skrev nettopp følgende til kanalen:
”Tusen takk for programmene på Miracle kanalen. Jeg ser på dere hele tiden og jeg håper at tjenesten deres vil øke og nå ennå flere mennesker. Dere er årsaken til stor oppmuntring i Irak!”

En gruppe norske barn fra Karmøy var også med på å skrive sin egen bønn for Irak som del av ett gruppeprosjekt, og denne bønnen er blitt sendt regelmessig siden. Ordlyden til barnas bønn var både klar og direkte:

”Vi ber om at krigen må stoppe.
Vi ber om at volden må ta slutt.
Vi ber om at folkene må være gode mot hverandre.”
Se bønnen her

-Dette er ikke politiske bønner og vi tar ikke side, sier Shokralla.

-Men vi tror at Gud har omsorg for alle mennesker som lider, ikke minst i krigssoner der det også er mye frykt og redsel. Vi vil minne menneskene i disse områdene på at de ikke er glemt og at folk ser dem og ber for dem. Det er også en ekstra påminnelse for kristne som se på kanalen til å være med å be for fred, forklarer Shokralla. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter