Vil samarbeide med Bonnke fremover

Rune Edvardsen forteller at Troens Bevis kommer til å samarbeide i tiden fremover med den kjente verdensevangelisten som kommer til sommerstevnet.

– Det er fantastisk at Reinhard Bonnke prioriterer å komme til stevnet i Sarons Dal i sommer, sier daglig leder i Troens Bevis, Rune Edvardsen, som forventer storinnrykk til årets stevne. Bare i år skal Bonnke ha åtte store kampanjer rundt i verden. Han har akkurat kommet tilbake fra Nigeria der han i januar samlet millioner på sine møter. 50 millioner mennesker tatt imot Jesus under Bonnkes kampanjer i Afrika, og hans hefte ”Fra minus til pluss” har blitt distribuert i 90 millioner eksemplarer over hele verden.

50 millioner har tatt imot Jesus
– Jeg møtte ham i USA for et par måneder siden, og det ble et helt spesielt møte, forteller Rune Edvardsen.
– Det var fantastisk å lytte til hans erfaring og hans tro på evangeliet og kjærlighet for at alle mennesker skal oppleve frelse. Det var som å være hjemme, og jeg kjente samme ånd som pappa alltid har hatt for sjelers frelse. Reinhard er en fantastisk enkel person som fokuserer på det viktigste oppdraget Jesus har gitt oss, mennesker frelse. Vi i Troens Bevis kommer til å samarbeide med Bonnkes organisasjon CfaN fremover, og Bonnke har invitert meg til å bli med på en av hans kampanjer.

Eget lederseminar med Bonnke
– På årets Sommerstevne skal vi sette et helt spesielt fokus på misjon, fortsetter Rune Edvardsen. Vi inviterer kristne ledere fra hele Norge til å være med og bli inspirert til enda sterkere satsing på evangelisering og misjon. Vi planlegger å arrangere et eget seminar med Bonnke for pastorer og predikanter onsdag ettermiddag i tillegg til kveldsmøtet 15. juli. Der vil de få ta del i Bonnkes sterke undervisning og brennende engasjement for alle menneskers frelse. Vi vil tenne folk i brann til å nå enda lengre ut med evangeliet. For menneskers frelse er vårt viktigste oppdrag, avslutter Edvardsen.

For å lese mer om Bonnke og hans tjeneste, klikk her og les fra side 5. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter