– Vi er med på noe veldig stort

Jon Løvland er adminstrativ leder i Troens Bevis. I februar opplevde han for første gang en Troens Bevis-kampanje i India. – Den første menigheten ble startet allerede lørdagen under kampanjen!

Inntrykkene er mange – jeg kan fremdeles fornemme luktene, lydene fra bilhorn som tuter, og de vrimlende mengder av folk, biler og dyr som passerer meg her jeg sitter en uke etter hjemkomst fra kampanje i Nizamabad i India.
Det var utrolig mange flotte inntrykk som festet seg, spesielt av det indiske folket. Hjelpsomhet, vennlighet, gjestfrihet og smil.

En stor opplevelse var det å få være en del av teamet rundt Rune Edvardsen på denne turen, sammen med noen av familien, de trofaste musikerne og teknisk stab. Imponerende og se hvordan de lokale medarbeiderne organiserer dette på en så flott måte. Snakker om å gå i ferdiglagte gjerninger!
Biskop Ernest Komanapalli og hans team reiste for over seks måneder inn i området hvor denne kampanjen skulle holdes, og begynte en nøye opplæring av de som skal ta seg av oppfølgingsarbeidet etter kampanjen. Det er et tidkrevende og viktig arbeid. Vi opplevde jo at de stod igjen med bunker av utfylte skjema med navn og adresse fra de som kom frem. Mye av arbeidet gjenstår nå med oppfølging, husbesøk, samtaler og å få plantet disse over 3500 menneskene inn i menigheter som er planlagt oppstartet i nær fremtid. Den første ble startet allerede på lørdagen under kampanjen i en bygning som i ukene brukes til skole og barnehage.

Når jeg satt der på podiet etter at Rune og bandet hadde spilt, og menneskene bare strømmet frem etter at innbydelsen lød, tenkte jeg at dette skulle hver enkelt av våre partnere og støttespillere fått oppleve! For en inspirasjon å se dette på nært hold!
Det å få oppleve den store tjenesten og de gavene Rune har i å spille musikken og forkynne evangeliet, og å se at Gud kan bruke han til å lede mengder av mennesker til Jesus.
Øynene mine falt på en enkelt ungdom som stod der med øynene lukket, oppløftede hender, i overgivelse. Jeg spurte meg selv: ”Hvor er du om noen år?” ”Er du en pastor, en innfødt evangelist, en som blir med videre for å spre evangeliet om Jesus?” Og det var bare én i en enorm flokk.

Vi er med på noe som er stort, veldig stort! Du som partner er med på noe stort!
La oss engasjere oss med vår tid, våre evner, krefter og midler i et dette arbeidet som gir frukt og evighetsverdier.

Kilde: Troens Bevis bladet april 2009. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter