Misjonsturné innenlands

Nå skal Troens Bevis besøke flere steder i ”nærmiljøet”. I april besøker Rune Edvardsen flere norske steder sammen med Åge Åleskjær og Kai Johansen.

Da Rune Edvardsen ble intervjuet av pressen i forbindelse med Aril Edvardsen begravelse, sa han om framtiden at han ikke var bekymret for arbeidet utenfor Norges grenser – for der ville arbeidet fortsette med uforminsket styrke. Utfordringen var heller om kristenfolket i Norge og Skandinavia fortsatt vil være med og støtte arbeidet.

Nå setter vi fokuset på vårt nærmiljø. Det er nødvendig at den yngre generasjonen som har vokst til å bli i 40-års-alderen også får vite om misjonsarbeidet som foregår ut fra Sarons Dal. Vi tror informasjon om misjonsarbeidet vil være den beste anbefalingen til å bli en del av arbeidet.

Nå i april skal Rune Edvardsen reise til flere norske byer for å presentere arbeidet til Troens Bevis Verdens Evangelisering. Han vil ha med seg blant annet både pastorene Åge M. Åleskjær og Kai Johansen. Hensikten med misjonsturnéen er å informere om det store arbeidet som Troens Bevis driver i mange land. Vi ønsker også å utfordre menigheter til å støtte dette rike arbeidet. Dessuten trengs det mange nye støttepartnere.

Aldri har TB hatt større muligheter enn i våre dager: Misjonsvirksomheten er høyst oppegående. Vi støtter nasjonale misjonærer. Vi har mange brevskoler som føler opp de nyfrelste. Det er plantet tusenvis av menigheter. Vi har TV-sendinger som når ut til millioner hver dag. Et gudgitt apparat finnes – redskapet heter Troens Bevis Verdens Evangelisering! Men vi trenger mange nye støttepartnere. Skal dette arbeidet holdes oppe, trengs det mange nye støttepartnere. Vi ønsker ikke bare å holde arbeidet på nåværende nivå! Vi ønsker å øke arbeidet! Behovene er jo så store – og Kongens ærende har hast!

Om du ikke er en støttepartner som gir fast til Troens Bevis Verdens Evangelisering, vil jeg utfordre deg til å bli en slik. Under misjonsturnéen ønsker vi å få mange nye støttepartnere. I Norge har vi de materielle ressursene. Vi har også vært et misjonsland gjennom generasjoner. I Norge har vi hatt stor interesse for misjon.

Men vi utfordres! Misjonen er ikke lenger så fremtredene blant kristenfolket. Mer og mer av våre ressurser bruker vi på intern virksomhet. Det er et usunt og ubibelsk tegn.

I tillegg er mange av de ivrigste misjonspartnerne blitt gamle. Det trengs nye som etter hvert kan fylle opp plassen. Det er den store utfordringen!

Steder som besøkes i april:

15. april Arendal, 19. april Vennesla, 22. april Flekkefjord, 23. april Lyngdal, 24.-26. april Molde, 28. -29. april Stavanger. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter