Nytt i 2010: Misjonsteam

Nå inviterer Troens Bevis til misjonsteamturer. Allerede på søndag reiser det første teamet på 10 personer til Kongo for å holde kampanje og delta i evangeliseringsarbeid blant pygmeene.

Nå utvider Troens Bevis tilbudet for dem som ønsker å reise på teamturer.
Nødhjelpsturene med Dina Stiftelsen har vist seg å være så populære at tilbudet utvides til å omfatte rene misjonsturer.

Den første misjonsteamturen skjer allerede nå til helgen da et team på syv fra Norge og tre fra England reiser til Goma i Kongo. Der skal de delta på møte på Troens Bevis sitt barnehjem for gutter, Betsaida Senteret, være med på en møtekampanje ute i byen fra 18.-21. februar, og besøke pygmèarbeidet til Dina Stiftelsen.

– Vi ser en tydelig interesse også for misjonsturer, og dette er noe jeg har stor tro på for fremtiden, fremholder kampanjeansvarlig og teamleder Helge Flatøy.

Turene er ikke billige, men i tillegg til billetten og opphold, er det bygd inn et bidrag til kostnadene med kampanjen og evangeliseringsarbeidet.

Helge Flatøy forteller at de aller fleste som blir med på teamturer, enten det gjelder Dina Stiftelsen eller misjon, klarer å samle inn hele eller deler av beløpet ved å finne sponsorer, holde vennefester og gjennom private innsamlingsaksjoner.

– Vi ser at det er veldig mange som ønsker å være med å støtte familie og venner når motivet er at de vil gjøre noe godt for andre. Selv Facebook-aksjoner har sendt folk til Kongo sammen med oss!

For mer informasjon om kommende teamturer,  kontakt Helge Flatøy på [email protected] 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter