142 357 seere kontaktet Miracle Channel i 2011

Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal fikk i fjor 142 357 respons fra arabiske seere i 45 land. Minst 70 prosent av disse er muslimer som har spørsmål om den kristne tro.

 Det store responstallet er nesten som et under tatt i betraktning de politiske urolighetene i den arabiske verden hele siste året. I en periode sist vår ble sendingene våre på NileSat blokkert av det som trolig var en Libysk kanal som prøvde å stoppe sendingene til arabiske nyhetskanaler på samme frekvens. I tillegg kommer den økende og harde forfølgelsen av kristne i den arabiske verden. I land slik som Tunisia kan en person risikere opptil 17 år i fengsel for å gå med et kristent symbol.

Allikevel kommer minst 70 prosent av responsen vår fra muslimer. Flere av dem ber om forbønn og sjelesorg, og andre forteller at de har bestemt seg for å følge Jesus etter å ha fulgt programmene på kanalen i lengre tid. Det siste året har vi også merket at seere er blitt modigere og våger å stå frem med sine historier i større grad en tidligere. Oppfølgingskontoret vårt sender også ut flere hundre arabiske bibler hver måned til seere som ber om å få en Bibel tilsendt i posten.

I tillegg har Miracle Channel mange tusen arabiske Facebook venner og tusenvis av besøkende på vår arabiske webside.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter