Satellitt-TV i Sarons Dal når enda lengre

Tirsdag 9. mars skrives det igjen TV-historie i Sarons Dal når Troens Bevis Verdens Evangelisering for første gang sender direkte på tre store satellitter samtidig.

 

Det skrives på ny TV-historie i Sarons Dal når Troens Bevis før første gang sender et direkte program ut på tre store satellitter samtidig. Det er Troens Bevis sin arabiske satellittkanal, Miracle Channel, som på denne måten gjør det mulig for arabisk talende i hele Nord-Afrika, Midtøsten, Europa og Nord-Amerika å delta i den samme direktesendingen.

– Det bor en stor gruppe arabere også i Nord-Amerika, og vi syntes det er veldig spennende at de også kan få være med i direktesendingen vår, sier leder for Miracle Channel, Barty Shokralla.

Selve programmet blir avviklet  i et studio i Egypt. Derfra sendes signalet via satellitt til Sarons Dal, som deretter fordeler signalet videre til Hotbird, NileSat og den Nord- Amerikanske satellitten.

Seerne i Nord-Amerika vil få et lokalt nummer på skjermen som kobles videre til Troens Bevis sitt studio i Egypt. Programmet er det første i en serie som skal sendes direkte på de tre satellittene hver tirsdag.

De siste 13 årene har Troens Bevis sin satellittkanal hatt regelmessige sendinger, og i 2005 begynte kanalen å sende 24 timer i døgnet til over 300 millioner arabere.  I oktober i 2009 gikk startskuddet for kanalens første direktesending på Hotbird-satellitten.

1 2009 fikk Troens Bevis nesten 120 000 tilbakemeldinger fra seere som hadde sett på de evangeliske programmene. Hensikten med direktesendingene er å gi seerne mulighet til å komme med spørsmål og innspill som kan bli besvart på direkten. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter