Pangstart for misjonsturnéen

Onsdag kveld var det fullsatt i Misjonskirken i Arendal med nesten 400 mennesker til stede. Stemningen var stor og det første møte i forbindelse med misjonsturneen til Troens Bevis ble en formidabel suksess.

 

Kvelden ble et sterkt misjonsmøte der Rune Edvardsen delte fra sitt hjerte hvordan han møter mennesker ute i den tredje verden med store menneskelige behov, men som er søkk åpne for Jesus. Det ble et sterkt misjonsfokus der kristenfolket ble oppfordret til misjonsinnsats.
Pastorene Åge M. Åleskjær og Kai Johansen understrekte det unike med Troens Bevis og oppfordret til å stå sammen med Troens Bevis i framtiden.

På sin folkelige måte sa Åleskjær at det finnes tre virus som de kristne bør ha og som er smittsomme: Det er Jesusvirus, menighetsvirus og misjonsvirus.- Guds ”hemmelighet” er Jesus. Jesu ”hemmelighet” er menigheten. Menighetens ”hemmelighet” er forkynnelsen av evangeliet, understrekte pastor Åge M. Åleskjær i sin tale.
Jan og Hans Erik Groth gledet forsamlingen med sin musikk. Pastor Sten Sørensen ledet misjonskvelden.

Misjonsturneen fortsetter 19. april i Vennesla, 22. april i Flekkefjord, 23. april i Lyngdal, 24.-26. april i Molde og 28. -29. april i Stavanger-området. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter