Bli en misjonspartner

Så du dokumentaren om Rune Edvardsen på NRK1? Ønsker DU å bli en del av dette arbeidet?

Med evangeliet og humanitær hjelp hånd i hånd, hjelper vi der behovene er størst. Gjennom innfødte misjonærer går vi der andre ikke når frem. Gjennom den nyeste satellitt-teknologien kan ingen grenser stoppe oss.

Klikk her for å se dokumentaren

For å bli en misjonspartner, klikk her

Kampanje:
Hvert år holder Troens Bevis store evangeliske kampanjer i Asia og Afrika. I februar talte Rune Edvardsen til over 130 000 mennesker i India.

Satellitt-TV:
Gjennom den arabiske satellitt-kanalen Miracle Channel sender vi evangeliskeprogram 24 timer i døgnet. I 2009 ble vi kontaktet av 119 234 muslimer som ønsketå lære mer om Kristus. 1792 av dem kom fra i Norge.

Innfødte misjonærer:
Nærmere 800 innfødte misjonærer i 43 land virker i områder der andre ikke når frem. De er også ofte de første til å bringe inn nødhjelp og iverksette gjenoppbygging etter krig og naturkatastrofer.

Brevkurs:
Vi driver 11 brevskoler i åtte land. Brevkurset blir brukt som en oppfølging etter kampanjene, og er også et flott redskap i hendene på de innfødte misjonærene i fengsler, på sykehus, på skoler og under landsbybesøk. Etterspørselen er så stor
at den største utfordringen er å fylle opp brevkurslagrene. Inntil nå har over 5,5
millioner mennesker gjennomført kurset.

Dina Stiftelsen:
I Kongo, Burundi og Rwanda driver vi et utstrakt hjelpearbeid med skoler,
barnehjem, klinikker og hjelp til voldtatte og aidssyke. Mødre og barn blir ofte hentet etter brutale angrep langt ute i bushen og brakt til sikkerhet på et av Dina Stiftelsens sentre. I Indonesia driver stiftelsen en klinikk for ofre for vulkanske gasser. Les mer om Dina Stiftelsen på dinastiftelsen.no

 

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter