Nye fremstøt klare i Indonesia

Rune Edvardsen har akkurat besøkt Indonesia, for å planlegge årets kampanje. Mens Rune venter på neste fly til Burundi sender han gode nyheter hjem.

I begynnelsen av oktober er det klart for ny musikkfestival og evangelisk kampanje i Indonesia. Sannsynligvis besøker vi byen Manado, som er hovedsete for Satanistkirkene i verden. Her ligger en by som kalles ”Sodoma og Gomorra”. En by hvor unge påvirkes til de mest bisarre livsstiler. Men hvor det er mørkest, skinner lyset klarest.

Også denne gangen involveres Dina Stiftelsen. Dette er et område hvor det er kultur og tradisjon at foreldrene selger unge jenter til sexindustrien. Nå skal det startes et arbeid for å hjelpe ofrer fra 12 – 17 år. En skole skal bygges for jentene som blir reddet ut av prostitusjonshelvete. Videre skal det også ses på muligheter til å hente ut barn direkte fra disse miljøene.

Indonesia er Troens Bevis sin fem års plan. Vi skal holde ord og gjennomføre det Gud har vist oss i landet med mest muslimer i verden.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter