Carl-Gustaf Severin til Sommerstevnet

Misjonæren Carl-Gustaf Severin er kjent for store gjennombrudd for evangeliet i det tidligere Sovjetunionen. I år blir han en av talerne under Sommerstevnet.

– Jeg ønsker å fortsette å forkynne det som også var Aril Edvardsens kall, og det er budskapet om frelse til denne verden. Jeg var 14 år da jeg hørte en misjonær fra Thailand, og denne misjonæren grep mitt hjerte. Kanskje det sitter en 14-åring i Sarons Dal, som vil bli grepet av misjon og komme tilbake om 40 år med historier fra misjonsmarken?

Carl-Gustaf Severin er fra en erfaren internasjonal forkynner som har sett tusenvis av mennesker komme til tro gjennom sitt virke. Han er spesielt kjent for sitt arbeide de siste 25 årene i det tidligere sovjetunionen, der han har holdt store kampanjer og plantet ett mangfold av menigheter.

– Jeg tror at det er viktig at man ikke bare når dit evangeliet allerede er forkynt, men der evangeliet aldri har blitt hørt. Det er alle menneskers rett å få høre evangeliet minst EN gang. Menigheten har ofte trukket opp grenser rundt sin virksomhet. Statistisk sett går ti prosent alle innsamlede midler til misjon, og nitti prosent til menighetens egen virksomhet.  Av de ti prosent som brukes til misjonen, går bare 1 prosent til unådde folkeslag. Sarons Dals misjon er jo nettopp å nå ut til de unådde. Som Aril selv har sagt: Hvorfor skal de fleste mennesker få høre evangeliet mange ganger, mens de fleste ikke får høre i det hele tatt?

Carl-Gustaf Severin blir en av en rekke skandinaviske talere som kommer til å besøke stevneuka i Sarons Dal 9.-17. juli. Andre talere blir bl.a. Daniel Kolenda, Egil Svartdahl, Åge Åleskjær, Jostein Krogedal, Lise Karlsen, Gunnar Jeppestøl og Anne og Stephan Christiansen.

– Jeg ser frem til å komme til misjonens vugge i det moderne Norge, i Sarons Dal, og jeg ser frem til å treffe dere på Sommerstevnet. La oss bli styrket i misjonstroen. For meg er mange av dere et nytt bekjentskap, og jeg har store forventninger til konferansen. Kanskje noe nytt og stort skal hende som er ”beyond our dreams and imaginations.”
-Og glem ikke: Gud er en god Gud, det betyr at noe godt kommer til å hende med deg i Sarons Dal i sommer, lover Severin.

Ikke glem at du kan registrere barna for barneplantene under Sommerstevnet allerede nå!

 

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter