TV-seer fra Jemen ledet 200 venner til Kristus

Mann fra Jemen har ledet 200 venner til Jesus etter at han begynte å se på Miracle Channel og kom til tro på Kristus.

En mann som kommer fra Jemen har vært jevnlig i kontakt med oppfølgingskontoret til Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal, Miracle Channel. Han forteller at han tok sin opprinnelige tro alvorlig og gjorde alt som ble forlangt av han gjennom bønn, faste og almisser. Men han sier at han følte seg tom innvendig og var ulykkelig.  Derfor begynte han etter en stund å fundere på hva kristendommen egentlig dreide seg om.
– Jeg begynte å se på Miracle Channel på TV og jeg ble fenget av budskapet med en gang. Jeg likte veldig godt det jeg så. Jeg bare visste at jeg måtte ringe oppfølgingskontoret i Sverige uansett hvor mye det kostet. Der fikk jeg snakke med en ansvarsfull person som kunne svare på alle mine åndelige spørsmål. Etter å ha lyttet til hva han hadde å si, ble jeg tilfredstilt med svarene om at Jesus er Herre. Det bekreftet en følelse jeg har hatt i hjertet mitt i lang tid om at Jesus er sannhetens vei. Jeg inviterte Jesus inn i livet mitt og ba han om å frelse meg. Nå er jeg lykkelig og jeg har ledet 200 venner til Jesus som jeg også følger opp. Jeg håper dere vil be for meg og fortsetter og holde kontakten.

Miracle Channel er Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal. I 2010 fikk Miracle Channel 161 861 seer henvendelser fra 49 land. De aller fleste ønsket å vite mer om evangeliet og ville gjerne ha forbønn. Vi er i stort behov av flere støttepartnere, og vi er svært takknemlig om du kunne tenke deg å støtte satellitt arbeidet blant arabere med en gave.

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter