Skal forkynne evangeliet i opprørsområdet i Kongo

Den siste helgen i mai og den første helgen i juni skal Rune Edvardsen forkynne evangeliet i to store opprørsområder i Kongo gjennom kampanjer og fredskonferanser.

 I slutten av mai og i begynnelsen av juni skal Rune Edvardsen holde to nye kampanjer i Kongo. Den ene skal være i Masisi i Nord-Kivu provinsen. Dette er hovedsetet for konflikten mellom den kongolesiske hæren og opprørsstyrkene. Bevæpnede Hutu og Tutsi grupper fra folkemordet i Rwanda krysset grensen til Kongo og opererer i dette området. Selve byen Masisi er utilgjengelig mesteparten av tiden på grunn av krigsherjinger på tross av tilstedeværelsen av FNs fredsbevarende styrker.

Rune Edvardsens andre kampanje første helgen i juni vil bli holdt i Sør-Kivu provinsen i et annet opprørsområdet. Begge kampanjene vil bli etterfulgt av fredskonferanser mellom myndighetene og militærgrupper. På grunn av Rune Edvardsens nettverk som han har opparbeidet gjennom mange år i Kongo har han også tidligere klart å få i stand møter mellom motstridende parter som aldri før har møtt hverandre ansikt til ansikt. 

Dette er en usedvanlig anledning til å ta evangeliet til et folk som opplever store lidelser på grunn av krig, kampen om Kongos resurser og ekstrem fattigdom.
Troens Bevis Verdens Evangelisering driver på mange måter ekstrem misjon. Våre team tar evangeliet til flere av de mest krevende og urolige konfliktområdene i verden. Sammen med nasjonale misjonærer og moderne teknologi når vi inn folkegrupper som aldri har hatt anledning til å høre evangeliet på grunn av ufremkommelighet, kriger og politiske restriksjoner. 

Det er økonomisk støtte fra givere som gjør det mulig for Troens Bevis å drive misjon. Med økt støtte kommer også økte misjonsresultater. En spesiell takk til alle som støtter Troens Bevis både gjennom forbønn og gaver!Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter