Ungdommer samles

Flere hunder ungdommer samles på nytt 24. – 26. juni under årets ungdomsfestival i Sarons Dal.

– Ja, det stemmer, bekrefter festivalsjef Helge Flatøy.  – Mye av det  sosiale under helgen skjer naturligvis også på campingområdet, og i år  har vi en kjempe gevinst til den gruppen ungdommer som har den kuleste  og mest inkluderende campen. De vinner en helt ny prosjektør og laptop  eller gavekort fra Klippen Lydsystemer .

Med inkluderende mener festivalsjefen den gruppen på campingen som er  flinkest til å invitere andre inn i det sosiale fellesskapet.

– Faren kan være at når flere kommer fra en ungdomsgruppe, camper de jo  gjerne sammen, og de har ofte nok med seg selv. Vi håper at denne  gevinsten kan motivere folk til å bli kjent med andre.  

Festivalen følger den vanlige rytmen med lederseminar for ungdomsledere-  og pastorer fra torsdag 23. juni til fredag 24. juni. Fredag begynner  selve festivalen med kveldsmøter og konserter frem til søndag  ettermiddag.

Gratis gjest
Festivalsjefen presiserer at selv om Jesus to the Nations er en  misjonsfestival, er det også en flott anledning for ungdommer til å ta  med seg venner som ikke er personlige kristne.

-Vi har gjort det slik at de som forhåndspåmelder seg til festivalen  faktisk får ta med seg en gratis ikke-troende gjest. Vi garanterer at  møtene kommer til å ha noe for absolutt alle!Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter