Fin avslutning i Kinyamiruhororo

Til tross for rekordtidlig møtestart, klokken ni søndag morgen, hadde flere tusen mennesker samlet seg til den siste kampanjedagen. Koret fra den Troens Bevis` støttede menighet Full Gospel Church i Gitega holdt det gående utover formiddagen inntil Rune og bandet spilte sangene som folket i landsbyen etter hvert har blitt kjent med den helgen.

 

Og det ble en fin avslutning da Lasse Rostens appell og frelsesinnbydelse samlet hundrevis av mennesker foran scenen. Rune Edvardsen holdt en kraftfull fellesbønn for folket og hele samfunnet her i Ngozi-provinsen.

Ordføreren i landsbyen uttrykte etter kampanjen sin takknemlighet for budskapet som teamet fra Skandinavia hadde kommet med. Han sa at det var helt uvanlig at tutsier og hutuer var samlet i store forsamlinger. Nå så han bare glade mennesker som danset og sang.

Tusenvis av brevkurs ble delt ut denne helgen, og nå starter arbeidet for vårt brevskolekontor i Burundi som skal følge opp de nye troende.

For teamet er Burundi-besøket over for denne gang som mandag reiser videre til Kongo og Goma for å besøke Dinasenteret i byen.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter