Rune forteller: INGEN UTELATT

Jeg har i et par års tid kjent på at «Ingen Utelatt» er så betegnende for kallet vårt. Navnet er gjennomtenkt og prøvd i forhold til alle de tanker som noen av dere kjenner på når dere får høre om dette.

Derfor ønsker jeg også å lytte til alle som er glad i denne virksomheten. Det er ikke jeg som er Troens Bevis – det er vi. Men det er jeg som skal forvalte og se til at dine gaver og din støtte blir brukt mest mulig effektivt, og der kallet ber oss om å gå.

Nå opplever jeg etter bare noen dager at de fleste heier på navneendring og synes det er flott, mens noen andre kjenner usikkerhet eller vil forsvare eierskapet til det Troens Bevis de elsker og kjenner.

Personlig er dette ingen kjepphest. Men jeg tror det vil bli lettere å nå målene, komme til der vi skal dele budskapet og at flere kjenner de kan delta i oppdraget i fremtiden.

Troens Bevis endres ikke og legges ikke i graven som et tidligere kapittel. Selv sier jeg at jeg skal ned på Statoil i Kvinesdal når jeg fyller på Circle K. Og hver gang finner jeg fram dit og får bensin. Bilen har enda ikke klaget på drivstoffet.

Noen er redd for at vi skal bli en bistandsorganisasjon ved navnendring. Vi har i mange år lindret menneskelig nød, og det er veldig i tråd med Jesus sine egne ord.

Men aldri vil brodden i kallet og mandatet bli underprioritert så lenge jeg finnes, det kan jeg love dere alle.

Vi skal lete opp de unådde og utelatte. Vi skal hjelpe de vi finner langs veien med det vi kan. Og etter all den tid jeg har fått se verden, finnes de mest unådde blant de mest utelatte. De er tatt til fange av omgivelser, andre former for tro og kultur, fattigdom og ressurser som hindrer dem fra å bli funnet eller å kunne selv komme der «TROENS BEVIS» finnes. De ingen vil ha, de vil Jesus ha. De som er uten verdi av dem som ser etter menneskelig heder og valør, er de Jesus løfter opp først. De som lever i land der det er forfølgelse trenger å bli nådd med evangeliet.

Forskjellen fra våre kirker og den unådde verden gir grunn for mange innsyn og sammenligninger. Rettferdigheten skal seire gjennom evangeliet til frelse for alle og hele verden.

Dere er våre venner og medarbeidere for at arbeidet skal lykkes best mulig for de som vi er kalt til å vinne. Forsett med å gi gode råd, det vil gjøre at planene lykkes enda bedre.

Kilde: Rune forteller,  Troens Bevis bladet for august, 2024

Bli inspirert av trosstyrkende historier og nytt fra misjonsfeltene:
Få Troens Bevis bladet gratis i postkassen

Vil du være med å gjøre en forskjell ute i misjonsfeltene? 

Støtt arbeidet med en gave



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter