Burundikampanjen nærmer seg

Fredag 4. juni er det klart for musikkampanje i Ngozi-provinsen nord i Burundi.

– Dette blir min første egne kampanje i Burundi, forteller Rune Edvardsen, som var med sin far Aril på flere kampanjer i det øst-afrikanske landet for noen år tilbake. – Burundi har blitt et viktig satsingsland for Troens Bevis, og vi har sterke bånd til mange mennesker der, fortsetter Edvardsen som har et nært vennskap med landets president Pierre Nkurunziza som tok i mot Jesus under Aril Edvardsens kampanje i hovedstaden Bujumbura i 2003.

Borgerkrig
Burundi opplevde en fryktelig borgerkrig på nitti-tallet mellom hutuer og tutsier som krevde hundretusener av menneskeliv. Landet er nå i ferd med å reise seg igjen, og Troens Bevis sitt brevkurs «Det Nye Liv» brukes både i skolene og av myndighetspersoner.
–  Bare i fjor fikk skolen over 45 000 nye elever. Og kurset blir selvfølgelig også viktig i oppfølgingsarbeidet etter denne kampanjen, fortsetter Edvardsen.

Konferanse
Befolkningen i Ngozi-provinsen er sterkt rammet av aids, og det er veldig mange foreldreløse barn i regionen. I tillegg er seksuell vold mot kvinner utbredt. – På dagtid vil vi arrangere en konferanse for unge politikere og ledere for å ta opp disse problemstillingene. Da vil også Roger Kibasomba som arbeider i Dina Peacefoundation delta, forteller Edvardsen.

Og på kveldene vil altså selve musikkampanjen gå av stabelen, og evangeliet vil bli forkynt for tusenvis av mennesker i Ngozi-provinsen.

På våre nettsider og på Facebook vil du få daglige oppdateringer, bilder og video fra kampanjen i Burundi!  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter