Nyansatt i TB Ung

Hei!

Mitt navn er Jonas Hompland! Jeg er 26år gammel og bor for øyeblikket i Trondheim. Jeg kommer opprinnelig i fra Lyngdal og har bodd på Sørlandet helt frem til jeg flyttet til Trondheim i høst. Før jeg begynte å jobbe i TB Ung jobbet jeg som ungdomspastor i en bygd som heter Lista. Kombinert med jobben som ungdomspastor har jeg studert Teologi og Ledelse på Høyskolen for Ledelse og Teologi i Oslo.

I november ble jeg ansatt i TB Ung som konsulent for Studenter og Unge voksne, dette gleder jeg meg stort over. Noe av det jeg skal gjøre, er at jeg skal reise rundt i Norge å besøke Unge voksne arbeid, både for og dele evangeliet og fortelle om hvem Troens Bevis er. Jeg ser virkelig frem til å dele hva Gud gjør gjennom arbeidet vårt. I tillegg til dette har jeg ansvaret for en ny satsning på Sommerstevnet, naturligvis den nye avdelingen Unge voksne!! Denne sommeren kommer det for aller første gang til å bli arrangert et tilpasset opplegg for unge voksne. Det kommer til å foregå den første helgen under stevnet fra 05.-07. Juli. Her er det bare å bli med!!

Jeg drømmer om å se en ung generasjon i Norge som tar på seg ansvaret om å gjøre Jesus kjent, og jeg tror vi kommer til å se at det skjer. Vi vil være med å fasilitere for at unge menneske kommer til tro på Jesus, blir utrustet med Den Hellige Ånds kraft og sendes ut på verdens viktigste oppdrag. Å fortelle om hvem Jesus er. Jeg gleder meg stort til fortsettelsen av å besøke nye arbeid, inspirere flere mennesker og viktigst av alt fortelle om hvordan Jesus forvandler liv.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter