Lena Maria Sekkelsten Llarena: «Jeg er glad for at jeg er meg og ingen andre»

Mottok Spiss-prisen på den internasjonale dagen for autisme. Les det sterke innlegget om hvordan det er å leve med funksjonshemmelser.


I desember var det den internasjonale dagen for funksjonshemmede. Da delte Lena Maria Sekkelsten Llarena et sterkt innlegg på Facebook.
Lena har vært flere ganger på Sommerstevnet i Sarons Dal, hun er gift, hun beriker livet til andre, og hun har en sterk personlig tro.

Vi deler innlegget hun skrev med hennes tillatelse:
«I dag, 3. desember, er det den internasjonale dagen for funksjonshemmede Jeg er en ung stolt kvinne på 24 år som er funksjonshemma. Jeg er født med en genfeil, autisme, ADHD og lett psykisk utviklingshemming + noen psykiske lidelser på lasset. Jeg bor også i bemannet omsorgsbolig og er ufør på grunn av min funksjonshemming(er).

I starten synes jeg det var vanskelig og sårt, men etter som tiden har gått så har jeg lært meg selv å kjenne og å godta meg selv for den jeg er. Jeg innser at jeg trenger mye hjelp i hverdagen for rett og slett å fungere og å være så selvstendig som jeg kan.

Jeg lever bare en gang, og jeg er glad for at jeg er meg og ingen andre, også er jeg så takknemlig for at jeg har de jeg har rundt meg som beriker livet mitt på så mange måter.

I 2023 mottok Lena Maria Sekkelsten Llarena også Spiss-prisen for den som har gjort noe ekstra for autismebefolkningen i Norge.

 

 SPISS er en privat konsulentvirksomhet og fagbok forlag. SPISS sine medarbeidere er spesialisert på autismespektertilstander og tema, metoder og hjelpemidler knyttet til dette. Hvert år deles SPISS-prisen ut til noen som har gjort noe ekstra for autismebefolkningen i Norge. De ser etter noen som har gjort mer enn man kan forvente av en person og som på sin måte har bidratt til at mennesker med autisme/Asperger syndrom har fått økt livskvalitet og/eller at kunnskap om og forståelse for autismetilstander er formidlet videre. Prisvinner velges ut fra  de nominerte og en påfølgende avstemming fra publikum.

 

Kilde: Troens Bevis bladet for februar, 2024

Bli inspirert av trosstyrkende historier og nytt fra misjonsfeltene:
Få Troens Bevis bladet gratis i postkassen



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter