Ingen Utelatt ble profilert på gigantkonsert i Uganda

Opp mot 35 000 mennesker kom på gigantkonsert i Uganda der Ingen Utelatt aksjonen ble profilert både med appell fra scenen og egen stand med bilder.


Spice Diana fra Uganda er en afrikansk sanger og influenser med millioner av følgere på sosiale medier både i Afrika og Europa. Hun kommer selv fra Uganda, og holdt en gigantkonsert fredag 13. januar i Kampala.

Sanger og influenser Spice Diana (t.h.) sammen med Dorothy, som er leder på det nye senteret i Uganda for barn med spesielle behov.

 

Sangeren  har sin bakgrunn fra Ghettokids, en gruppe barn og unge fra slummen som synger og danser, og har derfor et sterkt engasjement for Troens Bevis sin aksjon Ingen Utelatt. Det er spesielt det sterke stigmaet i landet som hindrer aksept og støtte til barn og voksne med nedsatt funksjonsevne som hun ønsker å være med og påvirke.

To medhjelpere står på Ingen Utelatt Stand under konserten i Kampala.

 

Spice Diana har også besøkt det nyoppstartede senteret til Dina-stiftelsen og Troens Bevis i Uganda, og er nå en Dina Special Children ambassadør.

-Det er spennende å være med og påvirke en hel generasjon gjennom litt andre veier enn vanlig kirke vei. Pluss at det går til millioner i sosiale medier, forteller Rune Edvardsen, som var til stede under konserten.

-I tillegg skal Spice Diana holde 5 konserter fremover i regi av Dina Special Children rundt om i landet, legger han til.

Les mer om Ingen Utelatt askjonen her 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter