Ingen Utelatt

«Feil ble opprettet, tilgivelse ble gitt. Jesus skapte noe fantastisk på korset, nemlig likhet for alle», skriver Rune Edvardsen.

Dette er vårt fantastiske motto nå. Jeg tenker at «Ingen utelatt», var tankene Jesus hadde da han hang på korset. Ingen var utelatt. Nettopp det var representativt for alle som var samlet rundt korset. Jesus visste hvem det var som var der, og det var sikkert noen fremmede også. Det som var umulig, gjorde han mulig på korset. Feil ble opprettet, tilgivelse ble gitt. Jesus skapte noe fantastisk på korset, nemlig likhet for alle.

Vi har alle feilet, men hos han kan vi sleppe ned det som vi ikke klarer selv. Det vi ikke kan fikse, fikser han. Det er så nydelig å tenke på at ingen ble utelatt på korset.

I skrivende stund er jeg i Uganda. Akkurat nå ser jeg på det store senteret vi bygger. Vi bygger noe som er «mye større sko» enn det vi kan gå i. Her er det mange barn som er født med spesielle behov. De blir tilsidesatt. Folk velger dem bort, men Jesus velger dem inn til seg. Disse minste av de minste.

Jeg opplever at Gud sier til meg: «Rune, du er også en av dem som er regnet med, for ingen er utelatt.»

Det er så nydelig. Jesus sier til oss alle: Velkommen hjem!

Med de beste ønsker for adventstiden og julehøytiden!

Kilde: Troens Bevis bladet, desember 2022

Få et gratis abonnement på bladet her

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter