Nytt under Stevnet: Familieaktiviteter på ettermiddagen

-Det har vært et ønske om ha aktiviteter for familiene på ettermiddagene under Stevnet. Derfor skal vi prøve ut i år å kjøre litt forskjellige aktiviteter mellom kl. 16 og 18 på tirsdag, onsdag og torsdag under Stevneuken, forteller Terje Eikin.


Da Terje Eikin og hans sønn Andreas var med Rune Edvardsen til Uganda i november i fjor for å besøke det nystartede arbeidet for barn med nedsatt funksjonsevne, gjorde det et sterkt inntrykk på både far og sønn. Andreas kom med et klart ønske om å bidra til Dina stiftelsens arbeid og byggingen av det nye senteret ved å lage en aktivitetsløype for familier under Stevnet.

Målet er at aktivitetene skal være gøy for hele familien. De som deltar vil også lære litt om Dina Stiftelsen, med en symbolsk påmeldingspris, som går til Dina stiftelsens arbeid.

-Det blir blant annet kodeløyper som er et avansert ord for natursti. Også har vi en hinderløype på gang der vi skal bruke ulike hjelpemidler. Der kan to familier konkurrere mot hverandre og se hvem som er best til ta seg frem på en slik løype dersom de ikke kan se eller gå, eller bruke kroppen slik de er vant til, forklarer Terje.

-Aktivitetene blir holdt på området i Sarons Dal slik at folk kan komme og gå ettersom det passer. Det blir også satt opp informasjon om aktivitetene i resepsjonen inne i hallen.

Etter reisen til Afrika for å se på Dina Stfitelsens arbeid for barn med spesielle behov i Uganda, ønsker Andreas å ha aktiviteter under Stevnet der alle i familien kan delta.

 

Du har også vært en aktiv leder på Planetene, men til sommeren har du en litt annen rolle som medhjelper. Hva er hovedoppgaven din i år?

-Under Stevnet i år skal jeg være produsent for det som skjer i selve Stevnehallen og passe på at alt kommer i riktig rekkefølge, slik at lydstester går greit og at fremdriften i møtene går som planlagt.

-Ellers blir det jo fantastisk å kunne ha Stevnet igjen på ordentlig. Nå har det vært to år der vi har gjort det beste ut av det. Og mange har stilt opp. Men nå er vi tilbake til normalen. Så jeg gleder meg i hvert fall veldig!

Les mer om Sommerstevnet 9-17 juli herFå siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter