Nye lokale misjonærer sendes ut fra Danmark

I begynnelsen av mars var Troens Bevis v/ Kai Johansen og Glenn Tønnessen en helg på partnerturné i Danmark. Resultatet er at flere nye evangelister kan nå sendes ut med støtte fra danske givere!


Troens Bevis har hatt flere veldig trofaste misjonspartnere i Danmark som har trofast støttet arbeidet og kommet til Sommerstevnet som medhjelpere.

Under besøket i Danmark fikk teamet fra Troens Bevis treffe mange danske Troens Bevis venner på de 6 stedene som de besøkte. Det førte til at flere nye evangelister nå kan sendes ut med støtte fra danske givere!

Glenn Tønnessen tok i alle møtene forsamlingen med ut på sine reiser til de innfødte evangelistenes i Nepal og Kambodsja. Fra møtet i Kultursenteret i Vendsyssel søndag formiddag der omlag 70 var tilstede.

 

Under møtene fikk de besøkende en siste oppdatering om Troens Bevis sine resultater og misjonsstrategi. Kai Johansen talte blant annet om kirkens comeback etter pandemien og behovet for å bygge lokale kirker som sprer evangeliet rundt oss, inspirert av de første kristne.

-Resultatet av dette var bl.a. at Herren hver dag føyde mennesker til menigheten, forklarte han.

I tillegg tok Glenn Tønnessen forsamlingene med ut på sine reiser til de innfødte evangelistene i Nepal og Kambodsja.

Kai Johansen på Troens Bevis-stand. Her signeres en ny partneravtale.

 

Send ut din egen lokale misjonær her: En hver dag

Kilde: Troens  Bevis bladet for mai, 2022

Bli inspirert av trosstyrkende historier og nytt fra misjonsfeltene:
Få Troens Bevis bladet gratis i postkassen. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter