MusicFest til støtte for Dina-Stiftelsen

Lister MusicFest lanserte seg selv lørdag 12. mars som et nytt konsertkonsept i Sarons Dal hallen.

-Det som var ekstra gøy, var at det faktisk var de lokale artistene som selv tok initiativet til Lister MusicFest, gjennom Tor Arve Barøy, en av intitiativtagerne. De vil gjerne tilbake neste år, og det håper vi er fortsettelsen på en årlig MusicFest her i hallen, sier Rune Edvardsen.

Han var selv på scenen tre ganger i løpet av den fire timers lange konsertkvelden for å profilere arbeidet til Dina-Stiftelsen.

-Vi er jo så glad i Dina-Stiftelsen sitt arbeid og liker å støtte opp om det, så for oss er det bare moro å være med, sier ekteparet Anne May og Arild. -Vi var selv med til Kongo i 2019 og så arbeidet, så det var helt spesielt. Vi fikk også med oss flere kompiser som vakter i kveld, og flere av dem har aldri vært her før, så det er også litt gøy!

 

På programmet var en god blanding av blues, country, rock og pop fra de fleste ulike tidsperioder. Det ble spilt både kjente coverlåter og egenprodusert musikk fra de nærme 30 artistene og musikerne som stod på scenen fra hele distriktet. I tillegg stilte flere frivillige opp for å hjelpe som vakter m.m. Flere av dem hadde aldri vært i Sarons Dal hallen tidligere.

-Vi håper jo også at et arrangement som dette er med på å senke lesten og gjør det lettere for både publikum og deltagere å komme tilbake til andre arrangement i hallen, ikke minst under Sommerstevnet, sier Edvardsen.

-I tillegg viser det også det enorme potensiale denne hallen har for ulike arrangement, legger han begeistret til.

Johan Sebastian Verdal (13) Lyngdal: -Dette er koselig og gøy å være med på! Jeg er her kanskje mest fordi pappa skal snart spille på scenen, også er jeg her også med onkelen min. Så synes jeg at det er fint at vi kan bidra til Dina-Stiftelsen sitt arbeid!

 

Kvelden begynte med kristenrock-bandet Justify, og ble etterfulgt av innslag fra Lister artistene Charlotte Gundersen, Ed Stein, Margot Kiis, Jorun Rødland, André Nedland, Ohmland, Vidar Søstrand, Einar Jullum Leiknes, Kaare Lauridsen, Jostein Kydland, Emma Remine, Cindy Kvinlaug og Cutta, som ble akkompagnert av husbandet som var satt sammen for anledningen. I tillegg spilte rockebandet Kardang.

Sverre Hjelleset, Gyland: -Det var veldig bra. Det var godt fremført, alle er dyktige. God blanding av egenprodusert og coverlåter. Også er det jo til en veldig god sak, som er veldig bra! Hadde ikke Rune Edvardsen startet Dina-Stiftelsen, hadde det vært mange som hadde hatt det ganske mye dårligere i dag.

 

 

Kilde: Troens Bevis bladet for april, 2022.

Bli inspirert av trosstyrkende historier og nytt fra misjonsfeltene:
Få Troens Bevis bladet gratis i postkassen.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter