Årets Sommerstevne 9-17. juli: «Grenseløs»

Under årets motto «Grenseløs» kan vi nå se frem til et 10-dagers Sommerstevne i Sarons Dal. Med flere av landets beste talere og flotte opplegg for barn og unge blir det en inspirerende og givende Stevneuke for alle generasjoner.

 

Med gjestetalere som Siri Iversen, Øystein Gjerme, Sebastian Stakset, Viggo Klausen og Egil Svartdahl kan Troens Bevis på ny invitere til en innholdsrik Stevneuke i juli.

-Vi er virkelig takknemlige for at vi i år kan invitere til Sommerstevne slik vi kjenner det fra tidligere år, sier Rune Heimvoll, Stevnekoordinator.

-Jesus er grenseløs på mange måter. Han ser muligheter bak enhver begrensing, derfor tenkte vi at «Grenseløs» er et veldig bra tema første sommeren etter to år med begrensinger for å hindre smitte. Vi klarte å bryte egne grenser med å jobbe ekstra hardt og se muligheter for å få Stevnet trygt på plass innenfor de restriksjonene som gjaldt. Vi er stolte over å ha gjennomført disse to stevnene og kan se tilbake på alle som ble frelst, inspirert, kall som ble fornyet og evangelister som ble sendt ut. I år vil vi oppfordre folk til å tenke på hvordan vi kan bryte grensene i våre egne tanker og liv, som kan åpne opp for nye muligheter.

Møter for alle aldersgrupper
Rune Heimvoll forteller at det pågår faktisk 5 flotte møter hver kveld under Planetdagene, og ekstra barnemøter i helgene.
-Vi har et voksenmøte inne i hallen. Så foregår det 4 forskjellige møter for de unge fra mandag til fredag. Det er ett møte for Mini- og BarnePlaneten (2-8 år), ett for JuniorPlaneten (9-10 år), KidzPlanet (11-13 år) og ett nattmøte i hallen etter kveldsmøtet for YouthPlanet (14-18 år). Det er gode talere og musikere som er med på alle møtene, så det er mye å se frem til for alle! I tillegg blir det lagt opp til sosiale samlinger, også for de voksne, på kveldene.

Hva er nytt i år?
-Vi ønsker å løfte opp evangelisttjenesten på et personlig plan. Vi kommer til å sette opp samlinger etter lunsj i den ene kaféen, med fokus på evangelisttjenesten i inn- og utland. Ellers blir det også lederlunsj til inspirasjon i dalen.

Hva må folk som ønsker å komme på Stevnet, tenke på nå?
-Påmelding! De må melde barn- og unge på Planetene så snart de kan. Det blir også lagt ut forhåndsbooking på Campingen før påske.

-Men de som kan tenke seg å være med som medhjelpere, enten det er med praktiske oppgaver under Stevnet, eller som medhjelpere på Planetene, bør melde seg snarest. De er unnværlige under Stevnet, og superviktige for alt som skjer.

-Vi er utrolig takknemlige for at vi har hatt en god dugnadskonto med trofaste frivillige gjennom alle år. Uten dem ville det ikke bli noe Stevne. Men vi trenger også nye. Så jeg vil oppfordre alle som kunne tenke seg å bidra til å melde seg på snarest. På Planetene er det antall medhjelpere som avgjør hvor mange barn som får være med. I år har vi også noen ekstra hyggelige overraskelser for alle som er med som medhjelpere!

Danny James Jakobsen er den nye medarbeideransvarlige for Sommerstevnet i Sarons Dal.

 

Ny Medarbeideransvarlig
Danny James Jakobsen (29) begynte som ny medarbeideransvarlig 1. februar, og tar over etter Cecilie Nyland. Alle henvendelser fra medhjelpere og påmelding/registrering av nye, vil nå gå gjennom Danny.
-Vi har fortsatt stort behov for folk som vil være med og bidra under Sommerstevnet. Jeg svarer gjerne på spørsmål og ser frem til å bli bedre kjent med våre medarbeidere!

Stevneinformasjon:

Stevneside m. program: troensbevis.no/sommer/
Påmelding for Medarbeidere: troensbevis.no/sommer/medarbeidere/
Planetpåmelding: tbung.no/planetene/
Forhåndsbooking Camping: Fra 8.april: troensbevis.no/sommer/overnatting/

 

Bildetekst for hovedbilde:

En del av Stevneteamet i Troens Bevis som nå jobber iherdig for å gjøre alt klart til Sommerstevnet i Sarons Dal i juli:
Bak f.v.: Britt Hauan. Hans Martin Skagestad, Ranjan Thakre, Rune Heimvoll, Danny Jakobsen, Glenn Tønnessen. Foran f.v: Ellen Foss, Vanja Halltorp, Wendy Wakode og Rebekka Høyer-Hansen.

Kilde: Troens Bevis bladet for mars, 2022.

Bli inspirert av trosstyrkende historier og nytt fra misjonsfeltene:
Få Troens Bevis bladet gratis i postkassen.

 

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter