Evangeliet er fremdeles gode nyheter!

-Etter å ha sett årsrapportene fra flere misjonsfelt som Troens Bevis støtter i Asia, er jeg storlig forundret og overmåte glad, skriver Rune Edvardsen i sin nyttårshilsen.

Etter å ha sett årsrapportene fra flere misjonsfelt som Troens Bevis støtter i Asia, er jeg storlig forundret og overmåte glad. Det vi ser er at på tross av koronarestriksjoner og utfordrende hverdager, er resultatene slående. I tillegg i flere av de store landene er lederne forsiktige med å oppgi tall på frelste da resultatene helst bør gå under radaren til myndigheter som jobber mot evangeliet.

Det er resultater så store at det ryster oss kraftig, og fortsetter dette som det har gjort de siste fem-seks år så vil mange, trolig et tosifret million antall, ha møtt Jesus de neste årene.

Dette året har vi også som mål å sende ut én ny evangelist hver dag mellom Sommerstevnene. Når dette skrives i desember har vi allerede sendt ut 131 evangelister siden fjorårets Stevne. Dette er fantastisk!

I løpet av det siste året vet vi også at over 30 000 nyfrelste nå går fast i en menighet og får oppfølging av våre nasjonale evangelister.

Evangeliet i områder med 3/4 av verdens befolkning opplever nå en besøkelsestid, også der myndigheter strammer grepet for å stanse det økende antall troende.

Kjære venner, det er én som har all makt i Himmel og på jord. Ha tro og vær frimodig. La også vesten kjenne ar Herren er god.
Vær lys for Han talte og det ble lys.
Vær kjærlig for kjærligheten er fra Gud.

Du er med på et oppdrag som frelser og forandrer liv, hver eneste dag!

Godt Nyttår!

 

Kilde: Troens Bevis bladet, Januar 2022.

Bli inspirert av trosstyrkende historier og nytt fra misjonsfeltene.
Få Troens Bevis bladet gratis i postkassen.

Her kan du støtte Troens Bevis sitt misjonsarbeid med en gave

 

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter