En ny epoke i Troens Bevis sin historie

Troens Bevis er kjent for å gå nye veier. Vi startet i sin tid opp med støtte til innfødte evangelister. Vi har store kampanjer rundt omkring i verden. Brevskolene er en suksess. Nå står en ny målgruppe for tur.

Troens Bevis er kjent for å gå nye veier. Vi startet i sin tid opp med støtte til innfødte evangelister. Vi har store kampanjer rundt omkring i verden. Brevskolene er en suksess. Aril Edvardsen startet opp med TV-arbeid i araberverdenen for en del år siden, for å nevne noe av dette.

I dag har vi rundt 1200 innfødte evangelister. Det plantes rundt 2000 menigheter per år. Arbeidet går framover og er rikt velsignet.

En ny målgruppe står nå for tur. Gud har talt til meg at vi skal arbeide målrettet med en stor og ny målgruppe – nemlig mennesker med spesielle behov. Av jordas 7,8 milliarder mennesker bor det rundt én milliard mennesker som har konkrete utfordringer i forhold til livet – rundt omkring i verden. Mange av disse blir tatt av dage i fødselen eller at de dør av sykdom som unge mennesker. I noen miljøer blir disse sett på som besatte, eller at de blir født som en straff fra Gud. Det er dessverre mange skambelagte historier bak disse menneskene.

Disse menneskene blir jo oppfattet som de minste av de minste i mange fattige land. Disse blir oversett og neglisjert. Men disse skal være vårt satsingsområde de neste årene.

Troens Bevis vil lære opp barne- og ungdomsarbeidere som vil være en del av de 5000 nye evangelistene som vi vil sende ut de neste årene. Mange av disse vil arbeide nettopp med mennesker som har konkrete utfordringer. Vi tror dette er i tråd med Guds vilje og hjertelag!

Det er flotte ting på gang. Dette blir en ny strategi, og vi går nye og spennende tider i møte.

 

Kilde: Troens Bevis bladet for november 2021.

Bli inspirert hver måned av ferske oppdateringer fra misjonsfeltene og oppmuntrende historier.
Motta et gratis abonnement på Troens Bevis bladet.

 

 

Tags:


Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter