Norge er det beste landet å bli født i

«Min bønn for Støre og regjeringen er at solidariteten må komme først: De fattige, flyktningene, rett til å tro, rett til liv, og en politikk for fremtidens generasjoner i hele verden!», skriver Rune Edvardsen.

Sammenlignet med andre land er vår styringsform best. Vi har et godt demokrati, og mye godt venter oss i framtiden.

Jonas Gard Støre ble valgets vinner. Han har med sin internasjonale bakgrunn gode forutsetninger til å styre landet. Jeg er også glad over at han deler den kristne troen.

Som troende mennesker har vi en oppgave å velsigne politikerne og bygge nasjonen i enhet – og sette menneskerettigheter i fokus. Det vil selvfølgelig være saker en er uenig i, men i demokratier er det nye valg og utvikling som kommer. Etter bibelens forordning skal vi velsigne våre ledere og be for dem.

Før krigen var Norge et av Europas fattigste land. Nå er vi det rikeste. Men Gud har ikke favoritter. Jesus sonet ikke for noen, men for alle.

Min bønn for Støre og regjeringen er at solidariteten må komme først: De fattige, flyktningene, rett til å tro, rett til liv, og en politikk for fremtidens generasjoner i hele verden!

Til dem som er bekymret for hvordan det blir for kristenfolket i landet vårt, vil jeg bare minne om at det er store vekkelser i verden. Mest i stater og nasjoner som har meget rufsete regimer, og få demokratiske verdier, slik som hos oss.

Jeg vil også understreke at politikk ikke er menighet. I menigheten skal det ikke være partier mellom oss. Politikk er samfunnets styringsmodell og et sted å påvirke samfunnet.

Skal kristen politikk komme over fire prosent må horisontene utvides og det må jobbes med å være gode eksempler og vise vei i de utfordringene som ligger foran oss.
Den eneste veien til å få flere kristne velgere, er inkludering og å vinne nye som finner troen. Å dele vår tro med andre er den viktigste oppgaven vi har. La oss stå sammen og vise verden at Gud har sendt sinn sønn til oss alle.

Jeg tror dessverre at mange som ikke går i kirker eller i menigheter er forundret over den måten mange kristne uttrykker seg i samfunnsdebatten.

Respekt for andre er fundamentalt i et samfunn, ellers går det i oppløsning og mister kraften.

Takk til alle som gir av sin tid for at Norge skal ha en god framtid og være et generøst og raust land.

Gud signe vårt dyre fedreland!

Kilde: Troens Bevis bladet for oktober 2021.

Bli inspirert hver måned av ferske oppdateringer fra misjonsfeltene og oppmuntrende historier.
Motta ett gratis abonnement på Troens Bevis bladet.

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter