Begynte som 12-åring på TV-teamet under Stevnet

Johan Unhammer (20) ble med som frivillig på TV-teamet som 12-åring. Nå passer han på det tekniske og at kablene virker som de skal for TV-sendingene under Sommerstevnet.

Johan Unhammer fra Farsund møter trofast opp til TV-sendingene hver dag under Sommerstevnet, ofte til to sendinger per dag. Det har han gjort siden han var 12 år gammel.

-Jeg hadde vært på KidzPlaneten i 3 år, og var for sent ute til å få plass på YouthPlanet. Da så jeg at de etterlyste frivillige som kunne stå på kamera under Stevnet, og jeg meldte meg med en gang. Jeg fikk svar innen 20 minutter fra Kenneth Tolås, som den gang var produksjonsansvarlig, og siden har jeg kommet omtrent hver sommer, forteller Johan.

Det ble fortsettelsen på en voksende interesse for det tekniske for 12-åringen. Han hadde allerede hjulpet til i menigheten sin med lyd fra han var 8-9 år gammel.

-Det førte også til at jeg fikk lov til å bli utplassert i NRK Sørlandet i noen dager på ungdomsskolen. Det var veldig bra, og der fikk jeg noen kontakter jeg fremdeles kan ringe til for råd og veiledning når jeg har lurt på noe med det tekniske under andre TV-produksjoner. Det har betydd mye for meg!

I dag jobber Johan som IT konsulent, og på kulturhuset i Lyngdal. Ellers er han med i et lite lydfirma, og han er aktivt med på det tekniske i Misjonsmenigheten i Lyngdal med TV-erfaringene fra Troens Bevis. Han legger til at TV-produksjonene under Sommerstevnet i Sarons Dal har betydd mye for lokalmiljøet.

-Vi er en gjeng som har fått opplæring under Stevnet, og som går i forskjellige menigheter. Vi vet om hverandre og vi vet hvem vi kan ringe når vi trenger ekstra hjelp med et eller annet prosjekt vi holder på med, så det er kjempebra! Ellers er det veldig gøy å se at søndagsmøtene som vi nå streamer fra Misjonskirken har seere som følger med fra flere steder i landet. Så jeg tenker at streaming av møter er viktig og kan nå flere mennesker enn det vi tenker.

Johan Unhammer følger med på det tekniske under TV-sendingene fra Sommerstevnet i juli.

 

Møtene fra Sommerstevnet er tilgjengelig på Troens Bevis sin nettside og Facebook side. De sendes også på Kanal 10 og TBN Nordic.

Les flere Troens Bevis nyheter her 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter