Sommerstevnet: 80 nye innfødte evangelister sendes ut!

-Misjonsiveren har vært stor og vi er svært glade for at vi nå kan sende ut 80 nye nasjonale misjonærer som følge av Sommerstevnet i år, sier Glenn Tønnessen, administrativ leder.

-Misjonsiveren har vært stor og vi er svært glade for at vi nå kan sende ut 80 nye nasjonale misjonærer som følge av Sommerstevnet i år, sier Glenn Tønnessen, administrativ leder, og hovedansvarlig for innsamlingen under Stevnet.

I en tid der norske misjonærer kalles hjem, kan Troens Bevis sende ut 80 nye innfødte misjonærer som følge av Sommerstevnet i Sarons Dal. Selv om besøket under Stevnet i dette koronaåret har vært 50-60 prosent av normalt, er misjonsiveren og givergleden stor. Målet var å få inn støtte til 70 nye evangelister.

-Dette er en veldig god start på vår aksjon Én hver dag, der målet er å sende ut en ny evangelist hver dag i ett helt år, legger Tønnessen til.

Det var også over nærmere 200 personer som tok imot frelsen under møtene og på Planetene.
-Rundt 120 barn og unge har respondert på frelsesinnbydelse, og med de voksne tror jeg vi kommer over 200 som har søkt frelse, sa Rune Edvardsen allerede etter den første uken av Stevnet.

-I tillegg er vi veldig takknemlig for at Stevnedeltagerne fulgte smittevernsreglene så godt, tilføyer Stevnesjef Rune Heimvoll.

-Vi hadde et test telt der flere testet seg under hele Stevnet. I tillegg ble det tatt stikkprøver i forskjellige deler av området, alt i samarbeid med kommuneoverlegen. Og alt gikk bra, bekrefter han.

Se Stevnemøtene her

Les trosinspirerende historier og siste nytt fra misjonsfeltene.
Få Troens Bevis bladet gratis i postkassen hver måned.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter