Takk til en flott lovsangsfamilie!

Vi ønsker å si en spesiell takk til familien Gulbrandsen som ledet i lovsang under den første uken av Sommerstevnet i Sarons Dal.


-Det har vært lange dager, men vi har får så mye tilbake, sier Lise, mammaen i familien.

-Vi føler oss ikke slitne i det hele tatt. Det at salen er med. Det er ikke vi og dem, vi har stått sammen, og vi føler oss skikkelig oppløftet!

Familien begynte å synge sammen allerede da barna var små. Nå er er yngstemann blitt 16. Den ene jenta, Emeline Braatlund Larsen, er gift med sin kjære,  som også har vært med i lovsangsteamet under stevnet, og Sunniva har reist med Ungdom i Oppdrag i Norge det siste året.

-Vi har alle vokst med «Oppdraget», og synes fremdeles det er fantastisk gøy å dra ut sammen som familie, sier Emeline.

Familien Gulbrandsen under Sommerstevnet i Sarons Dal.

 

Hun legger til at de bad om at den Hellige Ånde skulle få prege kveldene, og det mener de at de virkelig har sett.
Flere ble frelst under møtene, og mange ble stående i salen lenge etter at møtene var slutt for å være i det sterke Gudsnærværet som preget flere av møtene.

Sunniva, som er aktivt med i Ungdom i Oppdrag og har reist rundt til skoler, ungdomsklubber og menigheter det siste året, forteller at de har sett mange unge komme til tro. Hun har også vært med på å forberede en stor misjonsevent på Telenor Arena i Oslo den 25. juni 2022.Eventen heter The Send, og Norge er nå tredje land, og det første i Europa, til å arrangere The Send etter USA og Brasil.

-Det blir en 12 timers dag på Telenor arena med lovsang, bønn, aktivering og kjente talere fra flere steder i verden. Vi er skapt til å dele de gode nyhetene der vi er! Målet er å oppmuntre alle til å gå ut med de gavene de har, der de er. Dette blir kjempespennende, forteller hun.

Vi legger til en god takk til alle de andre som  også har hjulpet til med lovsang under Stevnet, deriblandt Sørlandskirken, Solveig Leithaug, Sveinung Hølmebakk og Synnøver Aanensen. 

Se Stevnemøtenbe her

 

Les trosinspirerende historier og siste nytt fra misjonsfeltene.
Få Troens Bevis bladet gratis i postkassen hver måned.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter