Vil peke på Jesus i lovsangen

-Misjon er viktig fordi det handler om å spre Guds ord og kjærlighet til mennesker som aldri har hørt navnet Jesus, sier Tony Gulbrandsen.  Han og familien er med og leder lovsangen under Stevnet i juli.

 

Når kom engasjementet ditt for Sarons Dal?
I 2010 ble familien kontaktet om vi ville ha lovsangen på Barnemøtene og KidzPlanet. Emeline og Sunniva var da 13 og 11 år gamle. Det var fantastisk å få lede lovsang for de små barna! Rune Heimvoll talte og vi så mange barn bli berørt av Den Hellige Ånd på møtene. Etter denne sommeren var vi med i lovsangen for barna i 4 år.

Hva betyr Troens Bevis for deg og din familie?
Troens Bevis betyr veldig mye for oss alle sammen. Vi har fått oppleve veldig mye med Gud i Sarons Dal og alt som Troens Bevis står for og gjør, er veldig flott og inspirerende.

Dere har ledet sommerstevnet med sang i flere år. Hvorfor er det viktig for dere?
Det er så viktig for oss fordi vi vil gjerne være med å lede mennesker tettere inntil Jesus gjennom lovsangen. Det er også fint å stå sammen i tjeneste som familie. Vi har mange gode venner fra hele Norge som også er på stevnet, så det å få være der noen dager sammen, både på det åndelige, men også det sosiale planet, betyr mye.

Har du en spesiell opplevelse knyttet til virksomheten i Troens Bevis?
Det må nok være de første barnemøtene vi var med på og hvor vi så hvordan Den Hellige Ånd var iblant alle barna og hvordan de og foreldrene ble berørte.

Familien Gulbrandsen har vært med og ledet lovsang under Stevnet siden 2011.

 

Hvorfor er misjon viktig?
Misjon er viktig fordi det handler om å spre Guds ord og kjærlighet til mennesker som aldri har hørt navnet Jesus, navnet som setter fri og fører oss ut av fangenskap. Jesus kaller oss til å gå ut for å gjøre alle folkeslag til disipler, så det er vår oppgave som kristne å dele de gode nyhetene med mennesker vi møter på vår vei! Å være misjonær er en livsstil, og du kan spre Guds godhet hvor enn du går.

Hva er viktig for deg når du skal lede i lovsang i Sarons Dal?
Det viktigste for meg er å hele tiden peke på Jesus. Hva Han har gjort og gjør. Få mennesker til å forstå hvilken fantastisk Gud vi har. Løfte opp Hans navn og se at hele salen i en enhet løfter stemmen sin for å ære Han sammen! Det er også et stort ønske for meg å lede i sanger som de fleste kan kjenne seg fort igjen på slik at jeg kan få med flest mennesker inn i lovsangen.

Har du et bibelvers som betyr ekstra mye for deg?
Ja, da velger jeg Matteus 5:9: «Salige er de som skaper fred, for de skal kalles Guds barn.»

Hvordan blir sommeren din?
Vi skal være mye i Grimstad, her vi bor! Vi elsker å bruke de fleste dagene på sommeren ute i båten:) I tillegg får vi endel besøk av familie og venner som gjerne ønsker en liten sørlandsferie hos oss.

Men før sommerferien skal familien Gulbrandsen lede an i lovsangen under Sommerstevnet i Sarons Dal.

Se Stevneprogrammet her

 

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter