De ropte korsfest!

I en tsunami av informasjon må vi aldri glemme korsets budskap om forsoning, tilgivelse og gjenopprettelse, sier Rune Edvardsen.

Hvor ville du ha stått om du var ved Golgata da det skjedde? Ville du lagt på sprang og søkt sikkerhet når pøblene kom, eller ville du stått der sammen med Jesus og tatt risken?

Historien gjentar seg. Mange roper korsfest. Kanskje ikke til Jesus, men til mennesker Han har gått i døden for.

Det er blitt en hard debatt og samtaleform i våre dager. Det er nesten som vi kan høre at det ropes korsfest. Det brukes sterke ord om ting en ikke har innsikt eller oversikt over, eller rettferdighet nok på egen konto til å bruke mot andre.

Det gjør at evangeliet blir borte i støyen, og det blir lettere å debattere enn å formidle evangeliet. Hvilke personer kan egentlig kalle seg evangelister? De fleste holder bare møter og konferanser blant allerede troende. Og det bør være et tankekors om det er evangeliet man brenner for.

Påsken har minnet oss om evangeliet igjen. I en tsunami av informasjon må vi aldri glemme korsets budskap om forsoning, tilgivelse og gjenopprettelse. Dette er det viktigste budskap på jord.

Vi trenger ledere som ikke er for «hjemmekjære», men som utfordrer og erobrer.

VI SKAL ROPE DET ER FULLBRAKT. DET ER SONET OG BETALT. DU ER GOD NOK.
VI ER ELSKET AV DEN HØYESTE GUD, VÅR FAR. PLANEN ER AT ALLE SOM VIL ER INVITERT MED!

 

Kilde:  Troens Bevis bladet for mail 2021.

Les trosinspirerende historier og siste nytt fra misjonsfeltene.
Få Troens Bevis bladet gratis i postkassen hver måned. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter