Responsen fra Europa og Norge har doblet seg

I løpet av de tre første månedene av 2010 har Miracle Channel allerede fått 35 737 tilbakemeldinger fra seere i 45 land. 9780 kom fra Gulfen, 10 583 fra Europa, og av dem var det 593 arabere i Norge som ønsker oppfølging.

 

Oppfølgingskontoret til Troens Bevis sin arabiske satellittkanal, Miracle Channel, forteller at de har merket stor traffikkøkning i tilbakemeldinger fra seere etter at Miracle Channel begynte å sende på NileSat satellitten sist desember. De får respons fra helt nye områder og økt respons fra restriktive land der tradisjonell evangelisering er umulig. Men de forteller at det er ikke bare en vekkelse som pågår blant arabere i arabiske land. Det er også mange som ringer fra Europa som kommet til tro på Kristus.

-Vi prøver å finne menigheter der de bor som de kan gå til, og vi inviterer dem til våre konferanser. Vi har også sendt ut tusenvis av arabiske bibler til seere i Europa. Det er også mange av dem som tar brevkurset Det Nye Livet på arabisk, forteller oppfølgingskontoret i Stockholm.

I løpet av de tre første månedene av 2009 var det 4105 arabere i Europa som kontaktet kanalen. I år har dette antallet mer enn doblet seg med 10 585 i samme tidsperiode. I fjor var det 239 arabere i Norge som kontaktet oss i løpet av de første tre månedene av året, i år er også det tallet mer enn fordoblet til 593 arabere.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter