2020: Plantet over 1000 kirker og husmenigheter!

Troens Bevis er stolte og takknemlige over misjonsresultatene for 2020.

Når Troens Bevis ser resultatene for 2020, vet vi at det ligger store offer og sterk utholdenhet bak misjonstallene. Troens Bevis er stolte fordi de innfødte evangelistene har gjort en fantastisk innsats, og takknemlige for at våre misjonspartnere som støtter vårt arbeid har stått sammen med oss gjennom hele det tøffe året etter koronaepidemien rammet verden.

De aller fleste land som Troens Bevis har misjonsfelt i, har vært hardt rammet av koronaepidemien. Det betyr at flere av våre omtrent 1200 innfødte evangelister i 21 land har fokusert på sosiale medier for å nå ut med evangeliet. Men den strategien har også vist seg å være svært vellykket, da nye dører faktisk har åpnet seg for evangeliet. Mange har vært ensomme hjemme, og behovet for kontakt over sosiale medier har økt.

Ganesh i Pokhara har tilbudt musikkundervisning for ungdom på sosiale medier:
«Vi har daglige musikk timer på Youtube, Facebook, Whatsapp og andre plattformer mens alt fremdeles er nedstengt i Nepal. Det er ulovlig og farlig å dele evangeliet over sosiale medier her. Men vi har fått mange nye lokale venner og kontakter på dette vis. Flere har tatt imot frelsen, og når ting blir normalt vil de få personlig oppfølging.»

Ganesh bruker Introkurset Det Nye Liv til å undervise er gruppe ungdommer i Nepal.

 

Det som også har skjedd, er at i flere land har myndighetene takket ja til hjelp fra våre evangelister for å få nødhjelp ut til folk. I Bethlehem ble de tre evangelistene faktisk bedt om å være med i byens kriseteam.

Evangelistene har måtte skaffe nødhjelpen selv, men slik har de fått tillatelse til å bevege seg på vis som eller ikke ville vært tillatt.

Ett eksempel er i Vietnam:
«Da vi søkte om tillatelse til å dele ut mat til de mest trengende, fortalte vi politiet for først gang at vi er kristne. Politiet ble så glad over tiltaket at de sendte flere av sine egne offiserer for å hjelpe oss. Det var veldig sterkt.»

Vietnamesiske evangelister deler ut nødhjelp under koronaepedemien.

 

Introkurset Det Nye Liv er et av hovedverktøyene som de innfødte evangelistene bruker ute i feltene. På tross av at de ikke har kunnet være like aktive som tidligere, har 19.976 personer bekreftet at de kom til tro gjennom dette bibelkurset!

De i alt 1174 innfødte evangelistene har rapportert inn 43.849 frelste!

I tillegg tok ca. 2400 tok imot Jesus gjennom kampanjer før nedstegningen i mars, 2020.

En gruppe nye elever får undervisning fra Introkurset Det Nye Liv i Himmalaya.

 

Se årsresultatene her:

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter