Johannes Pettersen: Helbredet for trampoline skade

Den siste dagen under Youth Camp i fjor sommer vitnet flere ungdommer modig om sin tro. Her forteller Johannes Pettersen hvordan han ikke gav opp da han ba om helbredelse for en trampoline skade:

«Se for dere at dere kunne ha en superkraft. At dere kunne se for dere ting og vite svar som dere egentlig ikke kunne vite. At du kunne vite akkurat hva du kunne gjøre i en gitt situasjon. Den superkraften har vi alle tilgang til.

Jeg har opplevd at mange situasjoner i livet mitt har føltes helt håpløse, også ber jeg til Gud, og Han kommer alltid.

For to år siden skulle jeg ta en dobbel salto på trampolinen, men så feilet jeg litt, og det ble bare en og en halv. Da fikk jeg veldig vondt i nakken og var stiv og det var vondt.

Så kom jeg her på YouthPlanet.

Jeg ble bedt for en gang, så ble jeg bitte litt bedre, også ble jeg bedt for igjen og ble litt bedre, og etter 20 ganger så var det helt bra!

«Bønn er den matchen vi har med Gud»

Akkurat som venner som kommuniserer sammen, du kan ikke være med dem hvis du aldri snakker med dem, eller de er med deg. Det er det samme med oss, bønn er den matchen vi har med Gud.

I Bibelen står det at Guds ord er vår åndelig mat, og da sier jeg at bønn er vår pust. Du kan gå en dag, et par uker uten å be til Gud, men det er som om du går et par minutter uten å puste, det blir litt tungt og litt vanskelig.

Da er mitt spørsmål: Hvor lenge har du holdt pusten?  Det er på tide å be og få Guds ånd inn i deg. Så be til Gud, Han er der for deg.»

Planetuken under Stevnet i sommer er planlagt  fra 5.-9. juli.  Påmelding for Planetene starter 15. mars.  Hele Sommerstevnet er planlagt fra 3. juli til 18. juli.

 

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter