Fake news og konspirasjonsteorier blant kristne

Mitt råd er: Hold øynene fast på Han. Det kommer ikke til å gå galt. Det kommer folk til Himmelen fra alle stammer og tungemål en dag. Les Runes kommentar i Troens Bevis bladet for februar:

Til eldre jeg blir så ser jeg at folk har mye mer forskjellige tanker om ting enn jeg trodde var mulig. Her ønsker jeg ikke å være belærende eller en bedreviter. Skjønt en liten pause på «rødt lys» kan være viktig.

Noen kristne konspirerer og lytter til propaganda fra negativt hold. Jeg har lest så mye rart i de sosiale mediene og blitt rystet – alt fra partiledere til evangelister og «profeter», samt fra snille gode troende kristne som lar seg forføre av folk de lytter til og ser opp til.

Det er mange som skriver på sin egen «dommernes bok» for tiden. Noen har fått politikken som religion og leser skriften derfra.

Noen sluker alt rått om det store uvesen som skal lage en verdensordning. Noen av verdens største hjelpere er det stygge dyret og antikrist. Jøden Bill Gates, vaksinen som skal overvåkes via det nye 5G-nettet og FN er noen eksempler. Splitterne lager en splittet verdensordning som virkelig er farlig og det vil fremtvinge noe.

Kanskje er det nærmere enn vi tror.

Kan det være den ånden vi ser av splittelse og hersketeknikker som bryter ned det normale og som er blitt kjølig mot empati og hjertevarme?

Det er i hvert fall antikristelig i den betydning at Jesus aldri ville gjort det samme.

Jesus ville heller sagt: «Hjelpen den er her. Kom til meg.»

Mitt råd er: Hold øynene fast på Han. Det kommer ikke til å gå galt. Det kommer folk til Himmelen fra alle stammer og tungemål en dag.

REAL NEWS:
Milliarder skal ta imot Jesus som sin frelser. Det blir ingen politiker som kommer til å frelse verden. Politikk er menneskeskapt. Gud sendte Jesus fordi vi mennesker trengte en frelser da vi ikke klarte det selv uten Han.

Reinhard Bonnke sa en gang disse visdomsord til meg: «Rune, vær forsiktig med å knytte deg til politiske ledere eller statsledere – for de varer én eller to perioder. Vi skal vare livet ut.»

 

Kilde: Troens Bevis bladet for februar 2021

Få et gratis abonnement på bladet her 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter