Målet vi alle kan oppnå

Vi har mange planer i vårt daglige liv som handler om vårt og våre kjære. Jobb, familie, relasjoner og velferd. Men vi må ikke miste det store målet. Når en bruker hovedmålet som retning så lykkes jeg alltid.

I dag vil jeg skrive om å ha mål for livet. Jesus hadde et mål med sin tjeneste på jorden. Det var å redde mennesker fra løgn og bedrag. Han ville redde oss fra den ondes «fake news» som skulle hindre oss i å forstå Guds evige plan. Denne kampen pågår hele tiden, men heldigvis er den vunnet allerede.

Når Jesus sa at alt er fullbrakt, gav Han oss et oppdrag om å fullføre planen. Planen om at alle skulle bli forent med Gud vår far. Vår gudstjeneste er først og fremst å vitne om Guds mål for alle.

Vi har mange planer i vårt daglige liv som handler om vårt og våre kjære. Jobb, familie, relasjoner og velferd. Noen har gode relasjoner, andre har opplevd vanskelige ting som har medført brutte relasjoner. Men vi må ikke miste det store målet. Pottemakeren i lignelsen i Bibelen viser oss at det alltid er nye muligheter og mål i sikte. Under Guds åsyn er vi alltid i Hans plan.

Jeg lever et ganske målrettet liv, men opplever at noen ganger går også mitt kar i stykker. Noen ganger er det egne feil og andre ganger andres feil. Når en bruker hovedmålet som retning så lykkes jeg alltid. Bak Guds mål er den største kraft som finnes. Følger vi dette kommer det meste av de andre tingene på plass.

Oppdraget er fullt av nåde og tilgivelse. Her kan en låne Guds øyne for å se på seg selv. Jeg har skrevet en sang som nettopp er spilt inn i studio som jeg ønsker å dele med deg. Den ligger ute på Spotify og Itunes for deg som vil høre den.

Du kan måle deg selv i Guds Øyne hver dag. Det Han ser er den verdige og rene deg. Jesus kom og oppfylte det du og jeg ikke makter i oss selv. FRELSE er det enestående målet i universet. Det handler ikke om prestasjon – men relasjon. En relasjon hele universets kraft og makt står bak. Ingen mennesker eller ond makt kan stå seg mot denne sannhet. Året 2020 har vært et underlig år med mange endringer og begrensninger, men også muligheter for nye måter å tenke og gjøre.

Verden er sårbar og det er mange stemmer som ønsker at vi skal miste mål og mot.
MEN STERKERE ER HAN SOM ER FOR OSS ENN DET SOM ER IMOT OSS.

VI har overtaket på alle utfordringer fordi vi har GUDS ALLMEKTIGE KRAFT I OSS.

Jeg ønsker alle et velsignet nytt år med styrke og kraft fra den nåde Gud gir oss hver dag.

Kilde: Troens Bevis bladet for januar  2021.

Få et gratis abonnement på bladet her

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter