En bønn åpnet dørene til en hel landsby

Da en innfødt evangelist besøkte en landsy  i Sørøst- Asia, fikk han et bønnesvar som forundret alle.

«På grunn av Covid-19, har vi ikke fått lov til å samles i vårt område i Sørøst- Asia. Men på tross av våre omstendigheter, har vi fortsatt å gå ut til folk der det er mulig. Vi klarte blant annet å få 200 av våre evangelister opp på et fjell der myndighetene ikke kunne finne oss. Vi tok med oss mat og tepper, og der ba vi at Gud måtte beskytte hele nasjoner fra viruset, men at viruset også ville bli en oppvekker for mange. Vi ba også innstendig for Troens Bevis og alle støttepartnerne.

Kort tid etterpå åpnet Gud en dør for meg til å besøke en landsby som ligger langt borte fra andre landsbyer. De hadde ikke engang hørt om Covid-19. I denne landsbyen var det en mann med store mentale problemer. Han hadde slitt i over ett år, og klarte ikke å sove, hverken dag eller natt. Hele familien hadde gitt opp etter å ha oppsøkt flere sjamaner, uten at det hjalp. Sønnen ropte og skrek og hadde tatt på seg en helt annen personlighet.

Jeg la hendene på denne mannen og ba.  Etter en stund i bønn kunne jeg se hvordan en ny fred senket seg over han. Hele familien fikk være vitne til hvordan sønnen kom tilbake til seg selv i løpet av få øyeblikk, og hele familien knelte og begynte å tilbe meg.

Jeg sa at de skulle ikke tilbe meg, men den Gud som er vår skaper. Siden dette skjedde har Gud brukt meg til å nå ut til resten av befolkningen i denne landsbyen, og inntil nå har 85 familier tatt imot troen på Jesus.

Mannen som ble frisk forbereder seg nå til å gå på bibelskole da han føler seg kalt til å bli pastor for den nye menigheten i  landsbyen sin. De nye troende samler seg nå i forskjellige hus og får en grunnleggende bibelundervisning.

Vær så snill å vær med og be for min familie og arbeidet som vi gjør i denne delen av verden. Tusen takk for at dere fortsetter å støtte oss. Sammen får vi oppleve at misjonsfeltene utvides mens ennå flere tar imot evangeliet til frelse!»

Kilde: Troens Bevis bladet for oktober, 2020.

Motta et gratis abonnement på bladet her.

Du kan også være med å støtte arbeidet ute i feltene. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter