Gi aldri opp

-Gi aldri opp, det blir noe uansett. Les månedens hilsen fra Rune Edvardsen.

For det blir noe av det uansett!

I disse tider er det 12 år siden pappa døde i Afrika. For noen dager siden var jeg der vi så hverandre for siste gang. Jeg satt og tenkte tilbake på de planer vi hadde den gang, og hvordan vi ble stoppet av døden. Men etter et par år startet vi opp igjen, for vi var ikke ferdige i Zanzibar.

Nå 12 år etter pappas død har vi drevet arbeid i Zanzibar med omkring 40 lokale misjonærer og Mobil Klinikk som hjelper 1200 pasienter i måneden. Vi har sett at muslimer har kommet til tro, og mange har fått hjelp fordi vi gav aldri opp.

I 2008 var det 98,5% muslimer på Zanzibar. Det er det område hvor det bor flest muslimer i Afrika og er høysetet for Islam i Afrika. I dag er dette tallet 95%.

Her hjemme skapes det bølger og demonstrasjoner mot Islam. Det er ikke veien å gå. Vi må heller vise muslimene kjærlighet og respekt, slik vi gjør på Zanzibar.

DEN ENESTE VEI ER KJÆRLIGHET, OG VI MÅ ALDRI SLUTTE Å FØLGE JESUS DER HAN FERDES BLANT MENNESKER. Lyset vil alltid seire over mørket.

Under skjer nå i Zanzibar. Vi har fått lov til å starte TV-STASJON og forkynne budskapet om Jesus til alle som bor der fra neste år.

LA OSS IKKE SETTE LIT TIL MENNESKER, MEN TIL HAN SOM ER HERREN JESUS KRISTUS.

Kjære venner, gi aldri opp! Det blir noe av det uansett.

 

Kilde: Troens Bevis bladet for oktober 2020.

 

Les flere misjonsnyheter her

Motta et gratis abonnement på Troens Bevis bladet

 

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter