Misjonen ingen kan stoppe

Herren er vår styrke i livet. Selv om det skulle storme er Han Herre over vinden, sier Rune Edvardsen. Les Runes leder for august.

Stadig kommer gledes rapporter fra Laos – et av de mest lukkede land for evangeliet. Mennesker blir frelst og helbredet gjennom våre nasjonale evangelister som er ute og møter mennesker. Dette skaper tro og må smitte oss slik at det som ser umulig ut – er mulig. Min største trosinspirasjon kommer nettopp fra denne delen av verden. Disse lever i Apostlenes gjerninger. For en inspirasjon!

Kanskje er det våre evangelister som bor i Laos som skulle vært våre forbilder? De lever i Apostlenes gjerninger daglig og er avhengig av tro og under.

Gå derfor ut for Jeg har all makt i himmel og på jord, sa Jesus. Det er evangeliet som må ut, ikke våre egne meninger eller vår kirkepolitikk.

Kjære venner, bruk sommeren. Aldri har så mange av våre egne feriert her hjemme, og vi vil møte mange denne sommeren.

Vi har nettopp hatt Youth Camp i Sarons Dal. Det er fantastisk å se brannen hos de unge. Gud reiser også opp mange unge forkynnere som har en annen kultur og stor tro på at folk i Norge skal finne Jesus som sin frelser. Dette er et takkeemne.

Herren er vår styrke i livet. Selv om det skulle storme er Han Herre over vinden.

Vær velsignet og modig!

Kilde. Troens Bevis bladet for august, 2020.

Les flere misjonsnyheter her

Motta et gratis abonnement på Troens Bevis bladet 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter